Silkeborg fortsætter flot sæsonstart med sejr over AaB

Silkeborg IF udbyggede med en 3-1-sejr klubbens flotte sæsonstart og gjorde samtidig AaB's endnu værre.

AaB kunne ikke holde formstærke Silkeborg nede og måtte indkasserede sæsonens tredje nederlag i fire kampe. <i>Bo Amstrup/Ritzau Scanpix</i>

AaB kunne ikke holde formstærke Silkeborg nede og måtte indkasserede sæsonens tredje nederlag i fire kampe. Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Silkeborg IF fortsatte den flotte start på sæsonen og sendte samtidig flere sorte skyer ind over AaB, da holdet fra Søhøjlandet trods pres hev en 3-1-sejr i land i fjerde runde af Superligaen hjemme i Silkeborg.

Silkeborg startede kampen bedst og kunne flere gange efter opspil sende afslutninger afsted mod modstanderens mål.

AaB kom bedre med i kampen og fik ved flere lejligheder sat kontraangreb afsted, men det lykkedes sjældent at få nok ud af chancerne. Gæsterne havde generelt svært ved at holde fast i bolden.

Kampens høje tempo endte med at blive til hjemmeholdets fordel, da mandskabet kunne spille sig ud af gæsternes pres og var bedre til at lukke af for chancer den anden vej.

Silkeborg er med sejren fortsat ubesejret denne sæson og holder fast i andenpladsen med ti point. Modsat ligger AaB næstsidst med blot et enkelt point.

Nicklas Helenius var tæt på at bringe hjemmeholdet foran midt i første halvleg, da angriberen tvang en flot redning frem med et velplaceret hovedstød.

Kort før pause lykkedes det Silkeborg at få bolden i nettet, da et indlæg fra venstre side blev dirigeret i mål af AaB's forsvarsspiller Matthias Ross.

Hjemmeholdet udbyggede føringen, da den offensive profil Nicolai Vallys simpelt loppede bolden over målmanden efter en times spil.

Kantspilleren Kasper Kusk lykkedes med at reducere for gæsterne, da han med hovedet sendte bolden i mål i det 85. minut.

Debutanten Tonni Adamsen lukkede kampen i overtiden, da angriberen scorede på en friløber.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.