Hobro IK

Simon Jakobsen sikrede point: Det er ikke tit, jeg prøver det

Hobro sikrede sig point i sidste sekund på hjemmebane mod Lyngby

Simon Jakobsen i jubel efter sin sjældne scoring. Foto: Henrik Bo

Simon Jakobsen i jubel efter sin sjældne scoring. Foto: Henrik Bo

FODBOLD:Jublen var stor, da dommer Jakob Sundberg fløjtede af efter 90 minutters dramatisk fodbold i Hobro.

Bare et par sekunder forinden havde Hobro nemlig sikret sig det ene point i hjemmekampen mod Lyngby, da forsvarsspilleren Simon Jakobsen scorede tæt under mål, da Hobro fastholdt presset efter et frispark.

- Det er ikke en følelse, jeg har så tit, så det er virkelig fedt at prøve, lyder det fra Simon Jakobsen, der faktisk havde haft et væddemål på Twitter, om han skulle få scoret et mål i sæsonen, hvor han så skulle hylde den tidligere divisionsspiller Sandro Spaosejevic.

- Men jeg har ikke fået det gjort. Jeg troede jo ikke, jeg ville score allerede i første kamp, siger han med et stort grin.

Det ene point betyder også, at Hobro går ind i gruppespillet med et forspring på fem point ned til Esbjerg og dermed en god mulighed for at redde livet i første omgang ved at undgå sidstepladsen i gruppen.

- Vi har fået en god start på foråret version 2-0, hvis man kan kalde det det. Vores første mål opnåede vi uden at spille ved, at Esbjerg og Silkeborg smed point, så vi ikke kunne blive nummer 14, og nu rykker vi tættere på næste mål, som er at undgå sidstepladsen i gruppespillet.

- Og så må vi se, om vi kan gøre det endnu bedre og skrabe point samme, siger han.

Efter Superligaens nummer syv og otte valgte puljer, så er Hobro kommet i pulje med begge og også Esbjerg. Så de skl indhente 11 point på seks kampe, hvis de ikke skal ud at spille playoffkampe.

- Men der er jeg jo kommet til en god klub, hvad playoff angår, siger Simon Jakobsen med et smil.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.