Aalborg Håndbold

Sådan går det med skadet Aalborg Håndbold-stjerne

Aron Pálmarsson er rejst med til Saudi Arabien, hvor Aalborg Håndbold onsdag tager hul på VM i klubhold

Aron Pálmarsson er på vej tilbage fra sin skade. Arkivfoto: Henrik Bo

Aron Pálmarsson er på vej tilbage fra sin skade. Arkivfoto: Henrik Bo

HÅNDBOLD:Aalborg Håndbold tager hul på jagten på et verdensmesterskab, når de danske mestre onsdag spiller kvartfinale ved VM for klubhold, IHF Globe, der spilles i Jeddah i Saudi Arabien.

Første forhindring bliver kvartfinalen mod værterne Al-Wehda, som Aalborg-lejren tirsdag aften så slå Cal Heat San Francisco fra USA.

- Det er et spændende hold med masser af fysik og en hulens masse aggressivitet og fight, som vi skal møde, lyder det fra Aalborg Håndbold-træner Stefan Madsen.

Aalborg Håndbold stiller dog svækket op, idet man foruden skadede Mikael Aggefors og Sebastian Henneberg også må undvære stregspilleren Benjamin Jakobsen, der på grund af sygdom ikke er rejst med til Saudi Arabien. I stedet er unge Valdemar Hermansen med. Aron Pálmarsson, der blev skadet i en kamp mod TMS Ringsted 8. september, er også med på turen.

- Aron er med hernede, men det er yderst tvivlsomt, om han kommer i kamp. Det går dog rigtig godt fremad for ham, og i dag (tirsdag, red.) lavede han den bedste test, han har lavet, siden han blev skadet, siger Stefan Madsen.

Aalborg Håndbold er inviteret til turneringen i Saudi Arabien på grund af sidste sæsons finaleplads i Champions League, idet vinderne FC Barcelona allerede var kvalificeret i kraft af en status som forsvarende mester.

Som Barcelona er Aalborg Håndbold direkte kvalificeret til kvartfinalen.

Det tredje og sidste europæiske hold i turneringen er tyske SC Magdeburg, der har de tidligere Aalborg-spillere Magnus Saugstrup, Omar Ingi Magnusson og Jannick Green på holdet. Tyskerne kan blive Aalborgs modstander i en eventuel semifinale. Magdeburg slog tirsdag Sydney University og skal i kvartfinalen møde Al Duhail fra Qatar.

Al-Noor fra Saudi Arabien, brasilianske EC Pinherios og Zamalek SC fra Egypten er de øvrige hold, der deltager i turneringen.

- Vi har trænet stille og roligt i dag, og nu glæder vi os bare helt vildt til at komme i gang med turneringen. Vi er meget imponerede af det setup, vi er blevet mødt af hernede, siger Stefan Madsen.

Aalborg Håndbolds kvartfinale mod Al-Wehda fløjtes i gang i eftermiddag klokken 16.45.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden