Hobro IK

Skadet Hobro-angriber tager chancen: Ingen lyskeoperation

Mads Hvilsom undgår operation i sin skadede lyske

Hobros Mads Hvilsom var grædefærdig, da han allerede måtte udgå efter 14 minutter af sæsonpremieren mod AGF. Arkivfoto: Foto:Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Hobros Mads Hvilsom var grædefærdig, da han allerede måtte udgå efter 14 minutter af sæsonpremieren mod AGF. Arkivfoto: Foto:Henning Bagger/Ritzau Scanpix

FODBOLD:Hobro-angriberen mads Hvilsom har blot spillet 22 minutter i Superligaen i denne sæson, efter han måtte udgå efter bare et kvarters spil af sæsonpremieren på hjemmebane mod AGF med en lyskeskade.

Siden gjorde han comeback i efterårets sidste kamp mod Brøndby, men i juleferien mærkede han igen problemer med den skadede lyske, og det har betydet, at han ikke trænede med i Hobro i den første træningsuge efter ferien.

Mandag var han så på besøg hos en specialist i Horsens, hvor han håbede på gode nyheder, så han igen kan komme i gang med træningen.

Og de nyheder fik han delvist - i hvert fald er det blevet besluttet, at han ikke skal igennem en operation lige nu.

- Vi blev enige om ikke at operere lige nu. Jeg skal give den chancen, men hvis der ikke sker fremgang, så må vi sy senen i lysken fast igen. Grunden til, at en operation er en dårlig løsning er, at min lyske skal bruge fem-seks måneders genoptræning efter operationen. Så ny krydser vi fingre for, at den holder, siger angriberen.

Hobro kan godt bruge, at den målfarlige angriber igen er til rådighed i foråret. I efteråret scorede holdet kun 20 mål i 20 kampe - altså et mål i snit på. kamp - og der skal nok flere fuldtræffere ind på kontoen i foråret, hvis holdet skal undgå nedrykning i en svær superligasæson, hvor hele tre hold rykker ned i NordicBet-Ligaen.

Hobro spiller sin første testkamp 27. januar på hjemmebane mod AC Horsens.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.