Smitten har også ramt Aalborg Håndbold: Nytårskampe kan være i fare

Det er ikke sikkert, at det kun er onsdagens kamp mod TTH Holstebro, der må udsættes

Aalborg-træner Stefan Madsen har sendt sine spillere på juleferie. Arkivfoto: Bo Lehm <i>Bo Lehm</i>

Aalborg-træner Stefan Madsen har sendt sine spillere på juleferie. Arkivfoto: Bo Lehm Bo Lehm

HÅNDBOLD:Da Aalborg Håndbolds spillere og ledere stod op onsdag morgen, var det med udsigt til, at der onsdag aften ventede en udekamp mod TTH Holstebro, men de planer blev ændret godt 10 timer før kampstart.

Coronasmitten har nemlig spredt sig hos TTH Holstebro, og derfor er kampen nu udsat på ubestemt tid.

- Jeg fik et opkald fra Dansk Håndbold Forbund i formiddags, hvor de fortalte, at seks spillere i TTH Holstebro var smittede, og kampen derfor er udsat, lyder det fra Aalborg Håndbolds direktør, Jan Larsen.

Nu har smitten dog også spredt sig hos Aalborg Håndbold, der i sidste uge fik konstateret coronasmitte hos venstrefløjen Sebastian Barthold.

- Tidligere på ugen blev en ny spiller testet positiv, mens vi i forbindelse med dagens PCR-tests desværre har modtaget svar på yderligere fire coronatilfælde i truppen, skriver Aalborg Håndbold på sin hjemmeside.

Derfor kommer de kommende dage til at afgøre, om hjemmekampen mod Ribe-Esbjerg 27. december kan afvikles.

- Vi må erkende, at der er en risiko for, at den også skal udsættes, men vi må se, hvordan de næste dage forløber, siger Jan Larsen.

30. december er der programsat en udekamp mod GOG. Fynboerne er dog også ramt af coronasmitte og har fået udsat onsdagens kamp mod Skanderborg-Aarhus. I værste fald skal Aalborg Håndbold dermed finde nye datoer til tre ekstra kampe, når HTH Herreligaen genoptages i februar ovenpå EM-slutrunden.

- Det er os og GOG, der virkelig er spændt for, fordi vi er med i de europæiske turneringer, så det bliver svært at finde terminerne. Men vi er vant til at finde løsninger, og det må vi også gøre her. Det vil være fuldstændigt uansvarligt over for spillerne at spille 20 kampe på to måneder, og det kan også være praktisk umuligt, fordi vi udover at skulle spille hver tredje dag, også har nogle lange udebaneture i Champions League.

- Vi må sætte os ned og finde en løsning med Divisionsforeningen, men det er ingen hemmelighed, at det ser tungt ud lige nu, siger Jan Larsen.

Indtil andet er bevist er det dog udgangspunktet, at Aalborg Håndbold skal i kamp igen 27. december, og onsdagens udsatte kamp gav trods alt mulighed for en lille juleferie.

- Spillerne er sendt på det, der vel minder om en forlænget weekend. Jeg håber, at de har mulighed for at komme lidt ned i gear og mærke lidt julestemning, og så må vi se, hvad der venter på den anden side.

- Jeg håber, at vi får mulighed for at spille, og jeg skal heller ikke lægge skjul på, at vi gerne ville have spillet i dag, så vi kunne få vist et andet udtryk end det, vi viste i anden halvleg i lørdags, siger cheftræner Stefan Madsen med henvisning til 30-36-nedturen mod Bjerringbro-Silkeborg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.