Aalborg Håndbold

Stort comeback af Aalborg Håndbold i Aarhus

De danske mestre overlevede en elendig første halvleg, åd sig langsomt tilbage og tog alle pointene i Ceres Arena

Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix

HÅNDBOLD:72 timer før en vigtig Champions League-premiere i Norge viste Aalborg Håndbold et bekymrende lavt bundniveau på udebane mod Århus Håndbold. Alligevel endte de med at vinde 31-28. Det siger lidt om den styrke, holdet trods alt besidder.

Århus førte fortjent 14-8 ved pausen. Midt i halvlegen lavede de syv mål på stribe og skabte derved forspringet. Angrebsspillet fungerede slet ikke hos aalborgenserne, der stressede og forfaldt til individuelle aktioner. Især Janus Smarason havde et skidt aften.

Fra starten af anden halvleg kom Kristian Saeverås på mål for aalborgenserne, og han lagde ud med en stribe flotte redninger. Dem udnyttede især Mads Christiansen, og Århus-føringen blev langsomt spist op.

Med ti minutter igen på hal-uret var comebacket fuldendt. Målmand Kristian Saeverås sendte bolden i en blød bue net i et tomt aarhusiansk mål til udligning 24-24.

Siden fulgte en gyserafslutning, hvor Mark Strandgaard bragte Aalborg foran 26-25 i tomt net, og afgørelsen faldt først i de sidste to minutter. Især Magnus Saugstrup var skarp i slutfasen, og dermed hentede de danske mestre alligevel den tredje ligasejr på stribe.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst