Corona-gevinst: Stortalent tilbage hos piraterne

19-årige Jonathan Brinkman kan ikke spille i USA lige nu på grund af Corona-situationen

Jonathan Brinkman blev årets talent i Isligaen i sæsonen 2018-2019. Nu er han tilbage hos piraterne i Aalborg. Arkivfoto

Jonathan Brinkman blev årets talent i Isligaen i sæsonen 2018-2019. Nu er han tilbage hos piraterne i Aalborg. Arkivfoto

ISHOCKEY:Corona-virus plager stadig i USA. Men det kommer i dette tilfælde ishockeyklubben Aalborg Pirates til gode. På grund af corona-virus spilles der lige nu ikke ishockey i de amerikanske ungdomsrækker.

Det betyder, at et stortalent i ishockey vender tilbage til Aalborg Pirates. Det er 19-årige Jonathan Brinkman, der efter en sæson i Medicine Hat Tigers, som spiller i Western Hockey League (WHL), har fået en kontrakt med Aalborg Pirates - med en option.

- Optionen går på, at Jonathan kan rejse tilbage til Nordamerika, når og hvis ungdomsrækkerne kommer i gang igen senere på efteråret, lyder det fra sportschef Ronny Larsen i en pressemeddelelse fra Aalborg Pirates.

- Vi har nogle gode snakke med Jonathan, som er hjemme i Aalborg i øjeblikket. Han vil gerne have nogle kampe i benene inden det vigtige U20 VM i div. I på hjemmebane i december, og vi kan helt sikkert finde en plads til Jonathan, siger sportschefen.

Jonathan Brinkman har spillet 56 kampe i sidste sæson, hvor det endte med 27 point fordelt på 13 mål og 14 assists. Han blev kåret som årets rookie i Metal Ligaen for sæsonen 2018/19.

- Vi kender Jonathan efter hans mange år i ungdomsrækkerne og på eliteholdet i Aalborg, og vi vil støtte Jonathan i hans videre udvikling. Sidste sæson spillede Jonathan mod nogle af verdens største talenter, og det er en bedre spiller, der kommer hjem, end der tog afsted, konkluderer sportschef Ronny Larsen.

Jonathan Brinkman kommer til at spille med nummer 52.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Topchef færdig
Luk