Stregspiller forlader Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold har efterkommet Benjamin Jakobsens ønske om et klubskifte

Benjamin Jakobsen fortsætter håndboldkarrieren i Portugal. <i>Arkivfoto: Henrik Bo</i>

Benjamin Jakobsen fortsætter håndboldkarrieren i Portugal. Arkivfoto: Henrik Bo

AALBORG:Benjamin Jakobsen skifter med øjeblikkelig virkning Aalborg Håndbold ud med portugisiske Sporting CP fra Lissabon, fortæller den nordjyske klub i en pressemeddelelse.

Dermed siger stregspilleren farvel til Aalborg Håndbold et år før kontraktudløb.

– Vi har gennem den seneste sæson haft en løbende dialog med Benjamin, hvor han i jagten på mere spilletid har givet udtryk for et ønske om at skifte til en ny klub i udlandet. Det ønske har vi naturligvis valgt at efterkomme, og på Benjamins vegne glæder vi os derfor over de nye udfordringer der venter i Sporting CP, som vi ønsker ham al muligt held og lykke med.

– Samtidig vil vi naturligvis også takke Benjamin for hans store indsats i Aalborg Håndbold, hvor han udover to danske mesterskaber og en pokaltitel også vil blive husket som en del af det hold, der deltog i finalen i Champions League i 2021, siger Aalborg Håndbolds administrerende direktør, Jan Larsen.

Aalborg Håndbold får til den kommende sæson tilgang af Simon Hald, så truppen tæller stadig tre stregspillere.

– Trods afgangen føler vi os stadig rigtig godt rustet på stregspiller-positionen med sommerens tilgang af Simon Hald, ligesom vi naturligvis fortsat har vores anfører René Antonsen og Jesper Nielsen i truppen, siger Jan Larsen.

Benjamin Jakobsen har spillet 197 kampe for Aalborg Håndbold, siden han kom til fra Skjern Håndbold i 2019.

– Jeg har haft fire gode år i klubben, hvor jeg har opnået nogle af karrierens største højdepunkter indtil videre, men jeg har også haft et ønske om mere spilletid, ligesom jeg også gerne vil prøve kræfter med håndbolden i en udenlandsk klub, hvilket jeg nu får mulighed for, siger Benjamin Jakobsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Få uger før sit exit advarede direktør mod fare for nedstyrtning på supersygehus
Luk