Stregspiller slipper med skrækken og en øm skulder

Rikke Iversens skulder er i bedring, og hun bliver klar til at spille VM-kvartfinale mod Brasilien.

VM kvindehåndbold i Spanien <i>Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix</i>

VM kvindehåndbold i Spanien Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Stregspilleren Rikke Iversen slipper med en øm skulder og bliver klar til håndboldkvindernes VM-kvartfinale mod Brasilien.

Det siger landstræner Jesper Jensen, dagen efter at Iversen blev offer for en ureglementeret tackling, da Danmark besejrede Tyskland.

- Meldingerne er positive i dag (mandag, red.). Skulderen har reageret fint, selv om den selvfølgelig er øm efter sådan et ordentligt riv. Men det ser fornuftigt ud, og vi er ret rolige, siger Jesper Jensen.

Det så ellers småkritisk ud, da en tysk spiller greb Iversen i skudarmen, netop som stregspilleren skulle til at fyre bolden mod mål.

Tacklingen kostede forsvarsspilleren et rødt kort, og den hårdføre dansker måtte sunde sig på bænken.

Hun kom senere på banen igen og gennemførte kampen, men havde en gigantisk ispose på skulderen, da hun efterfølgende stillede op til interviews.

En skade til Rikke Iversen ville tvinge landstræneren at overveje at indkalde en ekstra spiller. For netop på stregen er det danske hold mere sårbart end på andre positioner.

- Vi tog jo herned med kun to stregspillere, så det er vi selvfølgelig opmærksomme på. Men vi er komfortable ved, at kan bruge både Rikke og Kathrine Heindahl, siger Jesper Jensen.

Danmarks kvartfinale mod Brasilien spilles tirsdag klokken 17.30.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.