Aalborg Håndbold

Svensk fløjraket fører an for Aalborg i Europa

Jonas Samuelsson trådte i karakter i kontrafasen i onsdagens CL-sejr over ukrainere

Jonas Samuelsson (tv.) har scoret 13 gange i Aalborgs to første Champions League-kampe. Foto: Claus Søndberg

Jonas Samuelsson (tv.) har scoret 13 gange i Aalborgs to første Champions League-kampe. Foto: Claus Søndberg

HÅNDBOLD:Den nye svenske højrefløj, Jonas Samuelsson, har vist storspil for Aalborg Håndbold i Champions League-opstarten. I sidste uge scorede han fem gange mod Celje i Slovenien, og onsdag aften ramte han plet syv gange i hjemmesejren på 38-29 over ukrainske HC Motor.

- Det er rigtigt, at det er gået fint for mig i begge vores Champions League-kampe, men jeg er også nødt til at score nogle mål for at spille, når konkurrencen er så hård. Aalborg har jo to gode spillere på alle positioner, pointerer Jonas Samuelsson.

Svenskeren førte kniven i kontraspillet i anden halvleg mod HC Motor, hvor han scorede seks af sine syv mål.

- Mikael Aggefors kom ind med nogle gode redninger, og siden begyndte de også at lave flere tekniske fejl. Begge dele betød, at vi for alvor kunne løbe kontra på dem, og vi viste bare, at vi er et klart bedre hold end dem, forklarer Jonas Samuelsson.

Jonas Samuelsson på vej mod en af sine syv scoringer onsdag aften. Foto: Claus Søndberg

Jonas Samuelsson på vej mod en af sine syv scoringer onsdag aften. Foto: Claus Søndberg

Aalborg Håndbold har nu vundet alle otte betydende kampe i sæsonen. Fire i ligaen, to i pokalen og altså også to i Champions League.

- Som hold er vi inde i en god stime, men det er vigtigt, at vi bliver ved med at være ydmyge. Det er det hårde arbejde, der har bragt os hertil indtil videre, pointerer Jonas Samuelsson.

Efter en mellemlanding i Sønderborg på lørdag, hvor der venter en ligakamp mod SønderjyskE, går turen i næste uge videre i Champions League med en tur til Zagreb i Kroatien.

- Jeg ved ikke, om vi er favoritter dernede, men vores indstilling er da, at vi skal derned og hente to point, fastslår den svenske fløj.

Kampfakta

Aalborg Håndbold - HC Motor 38-29

Stillinger undervejs: 0-2, 5-4, 10-6, 15-10, (17-13), 18-16, 24-19, 27-23, 32-24

Mål for Aalborg: Jonas Samuelsson 7, Nikolaj Læsø 7, Lukas Sandell 7, Magnus Saugstrup 4, Henrik Møllgaard 4, Buster Juul 3, Felix Claar 2, Rene Antonsen 2, Sebastian Barthold 1, Benjamin Jakobsen 1

Mål for HC Motor: Milos Orbovic 5, Aidenas Malasinskas 5, Barys Pukhouski 4, Zakhar Denysov 4, Taras Minotskyi 3, Viachaslau Bokhan 3, Lurii Kubatko 1, Artem Kozakevych 1, Dmytro Horiha 1, Pavlo Gurkovsky 1, Ivan Maroz 1

Udvisninger: Aalborg 3, HC Motor 8

Tilskuere: 400

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.