TFC-anfører: Vi skal bevise, det var en fejl

Forårets største nederlag skal revancheres, når Thisted FC gæster Esbjerg fB

Sebastian Engelberth Hansen
Allan Høvenhoff og Thisted FC er røget ned i tabellen i foråret. Nu håber thyboerne at gøre livet surt for oprykningsjagtende Esbjerg fB. Foto: Diana Holm
Thisted FC 15. april 2018 07:06

THISTED: Nedrykker mod oprykker. Fire forårssejre mod nul forårssejre. Esbjerg fB’s oprykningskandidater fra 1. division tager søndag imod Thisted FC. Der sker, godt og vel en måned efter thyboerne tabte 3-0 i Thisted mod esbjergenserne.

- Det var den ene gang i foråret, hvor vi så ikke så gode ud for at sige det mildt. Jeg forventer også, at folk er klar til at bevise, at det var en fejl, og at Esbjerg godt nok skal være gode for at slå os, siger anføreren for Thisted FC, Allan Høvenhoff.

Midtbanemotoren kan omvendt finde trøst i, at thyboerne vandt sæsonens første opgør, da TFC snuppede en sejr på 2-1 i Esbjerg. I sæsonens to indbyrdes opgør har esbjergenserne grebet kampene forskelligt an. I første opgør blev det en kamp med plads til thyboernes kontrastød, mens Esbjerg spillede mere kompakt og afventende i forårets indbydes kamp i NordicBet Ligaen.

- De har spillet på to forskellige måder mod os. Vi er forberedt på begge ting, siger Allan Høvenhoff.

Han tror, vestjyderne vil forsøge at styre kampen og spille friskt til for at gøre op for hjemmebanenederlaget mod Thisted. En åben kamp vil passe thyboerne fint.

- For vores vedkommende håber jeg, at der bliver fuld skrald på. Jo mere åbent, det bliver, jo større fordel for os. Det tror jeg, vi kan drage fordel af, siger Allan Høvenhoff.

Vi er gode, når vi sætter fart på og bringer mange spillere med frem, siger anfører Allan Høvenhoff.

Anføreren og resten af TFC-holdet er søndag nødt til at undvære viceanfører Jeppe Svenningsen, der er ude med karantæne.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...