Thisted FC

TFC fik fint udbytte af årets første testkamp

Thisted FC så mange spillere an i testkampen mod Skive

Bo Thomsen så flere gode takter i sommerens første testkamp. Arkivfoto: Martin Damgård

Bo Thomsen så flere gode takter i sommerens første testkamp. Arkivfoto: Martin Damgård

FODBOLD:Thisted FC tog torsdag hul på de kampmæssige forberedelser frem imod sæsonen i 2. division, da holdet på udebane spillede 1-1 mod et stærkt Skive-mandskab, der er rykket op i NordicBet Ligaen.

Takket være noget af en svipser fra hjemmeholdets målmand lykkedes det for TFC at spille uafgjort, og det kunne holdet være ganske godt tilfreds med.

Det var en meget lige kamp i perioder, men Skive havde helt klart nogle perioder i kampen, hvor de sad meget på bolden. men vi har arbejdet meget med vores organisation, og det betalte sig, for vi var gode til at holde dem fra de helt store chancer, siger træner Bo Thomsen.

Mod slutningen af første halvleg gik det dog galt, da Skive scorede et flot mål efter gode kombinationer, der endte med et indlæg skråt bagud i feltet til en sikker scoring.

I anden halvleg skiftede begge mandskaber en del ud, som det er normen i testkampe.

- Det betød naturligvis, at det blev en smule rodet i begge ender af banen, men vi havde stadig muligheder og spillede en rigtig god kamp. Og så fik vi et virkeligt heldigt mål til sidst, hvor Jeppe Mehl pressede hårdt på deres målmand på en tilbagelægning, og så sparkede keeperen simpelthen forbi bolden.

- Vi fik set en del af vores prøvespillere an, og jeg synes, at de alle faldt fint ind i spillet, selvom der selvfølgelig var nogen fejl. Men der er helt sikkert flere af dem, som vi godt kan bruge på holdet, siger Bo Thomsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.