TFC sikrer defensiven

Endnu en forsvarsspiller forlænger med thyboerne

Sebastian Engelberth Hansen
Martin Søndergaard fortsætter i Thisted FC i endnu et år. Arkivfoto: Peter Mørk
Thisted FC 16. juni 2017 11:11 - Opdateret 16. juni 2017 23:26

FODBOLD: Oprykkerne fra Thisted FC holder fast i forsvarsspillerne, som stod bag ni rene bur i 16 forårskampe. Den nyslåede 1. divisionsklub forlænger med midterforsvarer Martin Søndergaard, så kontrakten nu løber til sommeren 2018, meddeler thyboerne fredag.

- Jeg er superglad for at have forlænget min kontrakt med Thisted FC med endnu et år. Personligt har jeg haft en af mine bedste sæsoner i klubben med oprykning til 1. division, hvilket er en stor motivationsfaktor, siger Martin Søndergaard i en pressemeddelelse.

Den 24-årige forsvarsspiller er blot endnu i rækken af defensivspillere, som thyboerne har forlænget med, siden oprykningen kom i hus. Thyboerne har forlænget med målmand Kevin Mendoza, de to højrebacks Glenn Rask og Laus Østervig samt Martin Søndergaards kollega i startopstillingens midterforsvar, Mads Lauritsen.

Assistenttræner Henning Pedersen glæder sig over, at det lykkes for thyboerne at holde Martin Søndergaard i TFC, hvor han har spillet siden sine ældste ungdomsår.

- Martin Søndergaard er endnu af af vores lokale spillere, der har taget turen op til NordicBet Ligaen gennem det lokale talentarbejde. Det er en spiller, der har udviklet sig meget gennem foråret, hvor Martin har været en stærk del af vores defensiv. Martin har mange forcer i forsvarsspillet, og i kraft af sin unge alder kan vi flytte ham meget endnu, siger Henning Pedersen.

Martin Søndergaard har siden sin ankomst til TFC spillet mere end 100 divisionskampe.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...