TFC tabte til tophold

Otte kampe uden sejr til Thisted FC

Sebastian Engelberth Hansen
Allan Høvenhoff og Thisted FC tabte for anden gang i foråret til Esbjerg fB. Søndag vandt esbjergenserne 2-0. Arkivfoto: Kurt Bering
Thisted FC 15. april 2018 15:53 - Opdateret 17. april 2018 05:30

FODBOLD: Et af forårets bedste hold i 1. division fra Esbjerg fB tilføjede forårets pointmæssigt dårligste hold i 1. division, Thisted FC, endnu et nederlag.

Sidst de to hold mødtes, vandt esbjergenserne med 3-0 på kunstgræsset i Thisted. Søndag sejrede nedrykkerne fra Alka Superligaen så på hjemmebanen i Vestjylland med 2-0 mod thyboernes oprykkere.

Før pausen formåede ingen af de to duellanter at komme på måltavlen, men der skulle ikke gå længe i anden halvleg, før måltavlen blev taget i brug.

Rækkens enlige topscorer, Anders Dreyer, gentog bedriften fra forårets første opgør mellem Thisted FC og Esbjerg fB, da han sendte vestjyderne foran med 1-0.

Efter 51 minutter i søndagens kamp lykkedes det nemlig for guldfuglen at score sæsonmål nummer 16 i NordicBet Ligaen.

Med sit målfarlige venstreben sparkede han første gang på et fladt indlæg skråt tilbage i feltet. Esbjerg brød igennem i egen venstre side og kom til baglinjen, og herfra fandt hjemmeholdet Dreyer, der drejede bolden mod modsatte hjørne til 1-0.

Blot to minutter senere fordoblede søndagens hjemmehold så føringen. Nummer to på esbjergensernes interne topscorerliste, rumænske Adrian Petre, rundede nemlig et tocifret antal sæsonmål, da han øgede til 2-0.

Denne gang angreb Esbjerg i egen højre side. Esbjerg angreb midt i banen og bredte ud til angriberen på kanten af feltet. Angriberen løb dybt og sparkede hårdt og fladt mod det modsatte sidenet.

Målet bragte for alvor topholdet på sejrskurs. Og da der ikke blev scoret mere i kampen, måtte Thisted FC sande, at de nu for ottende kamp i træk ikke formåede at vinde.

Det femte nederlag i foråret betyder, thyboerne hænger fast på sjettepladsen, mens oprykkernes chancer for at komme tilbage på en af pladserne i top-3, der giver adgang til playoffkampe om at komme i Superligaen, forværres.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...