Thisted delte i andet opgør mod superligaklub

Det blev 1-1, da Thisted FC og Vendsyssel FF mødtes i en testkamp lørdag

Kasper Ørkild
Arkivfoto: Torben Hansen
Vendsyssel FF 19. januar 2019 15:01 - Opdateret 19. januar 2019 15:02

FODBOLD: Thisted FC havde noget at bevise, da de lørdag gæstede Idrætscenter Vendsyssel i Vrå for at teste formen mod Vendsyssel FF ovenpå den seneste testkamp mod AaB, hvor thyboerne tabte 0-6.

Mod Vendsyssel blev det til gengæld 1-1 i en kamp, hvor 1. divisionsklubben fik vist et godt niveau mod superligaklubben, der startede i noget nær stærkeste opstilling.

Det var et tæt opgør, hvor Thisted lurede på mange omstillinger. Fem minutter inde i kampen kom Christian Kudsk frem i højresiden og tvang Nicolai Flø til en fodparade.

Vendsyssel svarede igen med en stor chance et kvarter senere. Her kom Søren Henriksen til et skud efter et frispark. Men afslutningen røg over mål.

Derudover var der ikke flere større chancer i første halvleg. Men så kom en kort pause, hvor Vendsyssel skiftede næsten hele holdet ud. Det åbnede mere op for kampen.

Efter en times spil faldt første mål. Jyllandsseriespilleren Rasmus Prangsgaard slog et indlæg fra baglinjen, og i det lille felt stod Mads Boe Mikkelsen til sikkert at gøre det til 1-0 i Vrå.

Kort efter slog Thisted tilbage, da Christian Kudsk fik en friløber efter en fejl fra nytilkomne midtstopper Dylan McGowans side. Den benyttede offensivspilleren fra Thisted til at lobbe bolden over Michael Tørnes i mål og gøre det til 1-1.

Mod kampens slutning kom Vendsyssel til flere markante angreb, men det blev ved uafgjort i Vrå.

Søndag rejser Vendsyssel FF på træningslejr i Belek.

Tema: Vendsyssel FF

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...