Thisted FC henter ny målmand

Kevin Mendozas afløser fundet i Brabrand

Claus Jensen
Mathias Rosenørn ses her i aktion i målet for Brabrand - mod netop Thisted FC, som han nu skifter til. Arkivfoto: Peter Mørk
Thisted FC 13. april 2018 15:38

FODBOLD: Thisted FC har fundet manden, der skal vogte buret i næste sæsons NordicBet Liga (1. division). 24-årige Mathias Rosenørn har senest spillet for ligakollegerne Brabrand, og han lukker dermed hullet efter den nuværende førstemålmand, Kevin Mendoza, der til sommer rykker til AC Horsens.

- Vi har fulgt Mathias gennem længere tid og havde ham øverst på ønskelisten. Vi har fået en førstekeeper med et stort udviklingspotentiale, og en målmand, der kan nå langt i sin karriere med den rette indstilling og træning, siger direktør Karl Kristian Guldhammer i en pressemeddelelse.

Aftalen med Mathias Rosenørn gælder fra dags dato, da målmanden har været transferfri siden nytår.

- Når vi nu ved, at Kevin forlader os, så var det en god mulighed at tilknytte Rosenørn allerede nu. Han kommer med kvalitet som målmand, han har gode fødder, er god på stregen og også god verbalt, og det passer godt ind i den måde, som vi gerne vil have vores målmand skal være på, siger cheftræner Joakim Mattsson.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...