Thisted FC

Thisted FC matches hårdt på træningslejr

Thyboerne skal tirsdag teste formen mod Krasnodor, der ligger nummer to i den russiske liga

Træner Bo Thomsen og Thisted FC skal lægge arm med det russiske tophold FK Krasnodar. Arkivfoto: Torben Hansen

Træner Bo Thomsen og Thisted FC skal lægge arm med det russiske tophold FK Krasnodar. Arkivfoto: Torben Hansen

FODBOLD:Thisted FC plejer at have rigeligt at gøre, når modstanderen kommer fra Fredericia, Roskilde eller Nykøbing Falster. Men tirsdag har thyboerne udsigt til en udfordring i en hel anden kaliber, når holdet på træningslejren i Belek i Tyrkiet spiller testkamp mod FK Krasnodor, der ligger på en andenplads i den russiske liga.

Det vil sige, at holdet i efteråret har hentet flere point end blandt andre Champions League-vante CSKA Moskva.

- Det bliver da sjovt, men også en kæmpe udfordring. Vi skal op mod en utrolig stærk modstander, og så vil det vise sig, om vi kan stå nogenlunde imod, siger Thisted-træner Bo Thomsen.

Thyboerne har indkasseret nogle store nederlag i testkampe inden afrejsen til Tyrkiet. Holdet har tabt 0-6 til AaB og 2-6 til Hobro

- Mod Hobro prøvede vi at spille bolden op nedefra og være i besiddelse. Det straffede de. Vi er godt klar over, at vi skal overleve i 1. division på en stram organisation. Vi skal være svære at spille imod - uanset om modstanderen hedder Fredericia, HB Køge eller Krasnodor, siger Bo Thomsen.

Træningslejren skal primært bruges op at finpudse holdets afklarede spilkoncept.

- Der vil være meget taktisk træning. Vi skal have styr på løbemønstre og genpres, og alle spillere skal være klar over, hvilke roller de har på holdet. Vi skal arbejde med defensiven, men også med, hvordan vi angriber, når vi har bolden, siger Bo Thomsen, der glæder sig over fremragende vejr og fornemme faciliteter i Belek.

- Vi bor på et supergodt hotel med god forplejning. Her er et fremragende fitnesscenter og gode træningsbaner. Og temperaturen udenfor er cirka 20 grader. Vi kunne ikke have ønsket det bedre, siger cheftræneren.

Inden hjemrejsen i weekenden spiller Thisted FC endnu en testkamp. Den afvikles på fredag, og her er modstanderen storholdet Zenit Sankt Petersborgs U23-hold.

- Selvom det er et ungdomshold, så skal de nok vise sig at være utrolig stærke. Så igen her vil vores organisation uden tvivl blive testet hårdt, siger Bo Thomsen.

Thisted FC indleder forårssæsonen 3. marts hjemme mod FC Helsingør. Thyboerne har overvintret på NordicBet Ligaens niendeplads - to point over nedrykningsstregen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst