Thomas Frank: Vi tabte kampen i første halvleg

Første halvleg var så ringe, at hele kampen var tabt, da pausefløjtet lød, mener Brentfords Thomas Frank.

Premier League - Brighton <i>Peter Nicholls/Reuters</i>

Premier League - Brighton Peter Nicholls/Reuters

Det var en sølle præstation af det danskprægede Brentford-mandskab, der søndag måtte se sig slået af sydengelske Brighton.

Særligt holdets indsats i første halvleg var så dårlig, at hele kampen ifølge cheftræner Thomas Frank allerede der var tabt.

- Især med bolden var vi ringe. Vi smed den væk, hver eneste gang vi havde muligheden for at skabe selv det mindste, siger han i et interview på klubbens hjemmeside.

Christian Nørgaard, Mathias Jensen og Mads Bech Sørensen kunne efter 34 minutter se deres sydengelske modstander tage føringen på et drømmemål af belgiske Leandro Trossard.

- Vi sparker bolden ud, mister den. To afleveringer og et løb, der ikke bliver fulgt, og så står det 1-0, siger Thomas Frank om Brightons første scoring.

Små ti minutter senere blev føringen fordoblet, da Brighton igen spillede sig igennem Brentfords kæder, inden Neal Maupay fra kanten af feltet tordnede bolden op i målhjørnet til 2-0.

- Og så er kampen mere eller mindre afgjort, siger Thomas Frank om 2-0-scoringen.

Anden halvleg var bedre, mener den danske cheftræner, men holdet havde alligevel ikke, hvad der skulle til for at vende resultatet.

- Drengene knoklede i anden halvleg. De skabte chancer, og vi havde mulighed for at komme tilbage i kampen. Et 1-2-mål havde givet os lidt håb. Det er bestemt en acceptabel indsats, men vi havde allerede tabt kampen i første halvleg.

- Nu er vi bare lidt skuffede over ikke rigtigt at dukke op til første halvleg - for vi startede faktisk rigtig fint i de første fem-syv minutter. Vi havde en stor chance til Bryan (Mbeumo, red.), siger Thomas Frank.

Sejren sendte Brighton op på niendepladsen med 23 point for 17 kampe. Brentford er placeret på 13.-pladsen med 20 point.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.