Tilbagevendt FCN-nordmand har brækket kravebenet

En træningsuheld betyder, at Ulrik Yttergård Jenssen ikke kommer i kamp for FC Nordsjælland foreløbig.

Ulrik Yttergård Jenssen fik comeback for FC Nordsjælland 28. august mod FC København. <i>Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix</i>

Ulrik Yttergård Jenssen fik comeback for FC Nordsjælland 28. august mod FC København. Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han blev hentet ind på en kort aftale for at dække ind for skadede spillere i FC Nordsjælland. Men nu er Ulrik Yttergård Jenssen selv røget på skadeslisten.

Superligaens førerhold skriver på sin hjemmeside, at nordmanden har brækket kravebenet og må holde en længere pause. Skaden opstod under træning, hvor den 26-årige forsvarer faldt uheldigt.

- Vi er super kede af det på Ulriks vegne. Han havde fået en god start - både til træning, i omklædningsrummet og i de kampminutter, han har fået indtil videre - så det er rigtig ærgerligt, at sådan et uheld nu skal holde ham ude, siger sportschef Jan Laursen.

Efter en sæson i Holland vendte Ulrik Yttergård Jenssen i august tilbage til FC Nordsjælland på en kontrakt gældende for resten af efteråret.

Nordmanden skulle erstatte Erik Marxen, der var blevet skadet. Men det blev blot til to kampe, inden Yttergård gjorde Marxen selskab på skadeslisten.

Yttergård var i startopstillingen og spillede 86 minutter i 3-1-sejren over FC København 28. august. I seneste runde startede han på bænken og fik de sidste 17 minutter, da FC Nordsjælland vandt 3-2 over AGF i Aarhus.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.