Aalborg Håndbold

Tredje profil skadet - her er status efter Champions League-brag

Den svenske stregspiller vrikkede om på anklen i onsdagens sejr over franske Montpellier

Jesper Nielsen modtager her behandling efter sit uheld mod Montpellier. Foto: Lars Pauli

Jesper Nielsen modtager her behandling efter sit uheld mod Montpellier. Foto: Lars Pauli

HÅNDBOLD:Den islandske verdensstjerne Aron Pámarsson og den svenske landsholdsmålmand Mikael Aggefors er begge sat ud af spillet med skader i minimum den kommende måned hos Aalborg Håndbold.

Derfor var det yderligere en streg i regningen, at Jesper Nielsen måtte udgå af onsdagens opgør mod Montpellier i Champions League. Den svenske stregspiller vred om på den ene ankel 10 minutter inde i anden halvleg.

- Heldigvis er han rimelig fortrøstningsfuld dagen derpå. Han kan gå normalt, men har dog stadig nogle smerter. Vi må se, hvilke svar vi får ved fredagens træning, og indtil da tør jeg ikke spå om, hvorvidt han spiller på lørdag mod Skanderborg. Heldigvis er der ikke noget, der tyder på, at der er tale om nogen alvorlig skade, siger cheftræner Stefan Madsen.

Skulle Aalborg Håndbold undvære Jesper Nielsen i en enkelt kamp, kan det danske mesterhold nok også godt overleve det. Holdets bredde er stor - også på stregpositionen. René Antonsen rager i forvejen godt med spilletid til sig, og mod Montpellier kom Benjamin Jakobsen på banen i stedet for Jesper Nielsen og satte et par vigtige scoringer i nettet.

- Det er vildt at være vidne til, hvordan de folk, der kommer ind fra bænken, bare leverer helt fantastisk hver eneste gang, roser cheftræner Stefan Madsen.

Aalborg Håndbold slog Montpellier 36-28 og har maksimumpoint efter de to første runder i Champions League-gruppespillet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden