Hobro IK

Trods gigantchance til slut: Hobro måtte nøjes

Forårspremieren i Superligaen på DS Arena endte uden mål - men med masser af drama

Emmanuel Sabbi var en håndfuld for Horsens-spilerne. Foto: Claus Søndberg

Emmanuel Sabbi var en håndfuld for Horsens-spilerne. Foto: Claus Søndberg

FODBOLD:De 1430 tilskuere, der søndag kom til forårspremiere på DS Arena i Hobro, måtte gå hjem uden mål. De så hjemmeholdet og AC Horsens dele pointene mellem sig i en intens men ikke synderligt velspillende superligakamp. Resultatet betyder, at Hobro fortsat er sidst og nu har to point op til Vendsyssel og Vejle.

AC Horsens truede i kampens indledning på et par dødbolde, men uden at komme til store chancer. Efter de første 10 urolige minutter satte hjemmeholdet sig dog på kampen. De vandt duellerne på midtbanen og fik lagt et fornuftigt pres på østjyderne.

Det første store Hobro-tilbud kom i det 12. minut, da Horsens-keeper Matej Delac kom skævt ud af sit mål. Pål Alexander Kirkevold fik rundt ham, men vinklen endte med at blive så spids, at nordmandens afslutning løb på tværs af målet. Minuttet efter stod Kirkevold i vejen og blev ramt i ryggen, da Vito Hammershøy-Mistrati fyrede af i en god position i feltet.

Pål Alexander Kirkevold stred forgæves hos Hobro. Foto: Claus Søndberg

Pål Alexander Kirkevold stred forgæves hos Hobro. Foto: Claus Søndberg

Horsens bød ind med et stort tilbud til Michael Lumb efter et kvarter, da backen stod alene på et indlæg til bagerste stolpe, men backen sparkede i sidenettet. Omkring den halve time truede Horsens i flere omgange efter lange indkast og hjørnespark. Jesper Rask formåede trods en del usikkerhed at klare frisag - blandt andet med hjælp fra en holdkammerat, der lidt heldigt rettede en farlig afslutning af.

Halvlegen sluttede også med et Horsens-tilbud, hvor Jesper Rask i første omgang ikke fik bokset bolden langt nok væk. I anden omgang reddede han dog fint afslutningen fra Kasper Junker.

Første tilbud i anden halvleg var kampens største og tilfaldt gæsterne. Kasper Junker var heldig at få en bold med sig, der blev headet ind i maven af angriberen, så han kom alene med Jesper Rask. Hobro-keeperen kom dog godt ud af sit mål og fik ifølge dommeren rettet bolden af til hjørnespark.

Foto: Claus Søndberg

Foto: Claus Søndberg

Hobros første store tilbud efter pausen faldt først i det 80. minut. Yaw-Ihle Amankwah fik headet et frisparksindlæg på tværs, hvor Pål Alexander Kirkevold kom med hoved forrest. Afslutningen sad dog lige i maven på Horsens-keeperen.

Den helt store Hobro-chance kom netop som stadionuret var ved at runde de 90 minutter. Et langt indkast fra Mathias Haarup blev vippet til bagerste stolpe af Sebastian Grønning. Her skulle Emmanuel Sabbi blot sætte hovedet på og score i tomt net. Men han ramte i stedet holdkammeraten Pål Alexander Kirkevold, der stod på stregen. Så kommer man ikke tættere på de tre point.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst