Trods jubel: Skal gøre det bedre

AaB’s Patrick Kristensen var ikke tilfreds med spillet mod FC Helsingør

Claus Jensen
Foto: Claus Søndberg
AaB 6. december 2017 22:32 - Opdateret 6. december 2017 23:24

FODBOLD: Smilet var bredt hos AaB’s Patrick Kristensen, da 2-1-sejren over FC Helsingør onsdag aften var en kendsgerning. To sene scoringer sender nemlig superligaholdet videre til forårets kvartfinaler i DBU Pokalen.

- Det er jo fedt at spille fodbold, når det går vores vej med to hurtige scoringer indenfor et minut til slut. Så vi er da ellevilde, men også godt klar over, at vi skulle have gjort det bedre, fortæller AaB-veteranen.

- Jeg synes jo egentlig, at vi fik lukket okay ned for dem. De fik et træls mål, men så synes jeg, at vi efterfølgende fik presset mere og mere på. Men den sidste kvalitet og skarphed manglede længe, erkender Patrick Kristensen.

Han tror, at jubelrusen fra de dødende minutter mod Helsingør kan give et stort boost inden søndagens afsluttende superligakamp mod FC Købehavn på samme bane.

- Vi gik benhårdt efter at vinde mod Helsingør, og på den måde, vi gjorde det på, betyder at vi kan tage en masse godt humør med videre.

AaB skal møde FC Fredericia på udebane, når de til april skal spille kvartfinale i DBU Pokalen. De to hold mødtes senest i 2008, hvor AaB vandt 1-0 netop i en pokalkamp i Fredericia.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...