Tunge tanker har spoleret håndboldkvindernes nattesøvn

Spillerne havde svært ved at falde til ro efter det knebne semifinalenederlag til Frankrig.

VM kvindehåndbold i Spanien <i>Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix</i>

VM kvindehåndbold i Spanien Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der bliver holdt nøje øje med, om spillerne får sovet nok under en slutrunde. Men det kan være svært at få de nødvendige timer på øjet, når man lige har oplevet et af sit håndboldlivs mest bitre nederlag.

De danske spillere havde i hvert fald temmelig svært ved at sove igennem oven på dukkerten i VM-semifinalen mod Frankrig, hvor Danmark førte i 55 minutter, men endte med at tabe med et mål.

- Jeg fik ikke sovet ordentligt. Jeg lå konstant og tænkte på, hvor vi kunne finde et ekstra mål eller to, der kunne have givet os sejren, siger Line Haugsted på holdets pressemøde lørdag eftermiddag.

Også Kathrine Heindahl måtte se sig hægtet af i søvnregnskab. Hun vågnede to timer for tidligt og fik ikke lukket et øje bagefter.

- Det var en hård morgen. Tankerne kørte rundt i hovedet fra klokken syv, og så var det svært at få de to ekstra timers søvn, jeg troede, jeg skulle have, siger hun.

Med en bronzekamp ventende søndag eftermiddag er der dog ikke tid til at dvæle for længe ved nederlaget og skuffelsen over ikke at komme i finalen.

Efter morgenmaden kaldte landstræner Jesper Jensen til evalueringsmøde, hvor kampen mod franskmændene blev gennemgået en sidste gang.

Og selv om det ikke var rart at se, hvordan sejren forsvandt ud af hænderne i de sidste minutter, har videoseancen hjulpet spillerne videre, mener Haugsted.

- Jeg er selv rigtig dårlig til at gense kampene, fordi jeg synes, det er hårdt at genopleve de situationer. Men nu kan vi se fremad. Og vi må tage med os videre, at vi faktisk spillede en rigtig flot kamp, lyder det fra forsvarsprofilen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.