Tysklands dansker efter afklapsning: En øv-følelse

Silje Brøns Petersens møde med det danske landshold blev en oplevelse til glemmebogen.

VM kvindehåndbold i Spanien <i>Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix</i>

VM kvindehåndbold i Spanien Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Dansk-tyskeren Silje Brøns Petersen havde glædet sig til at møde sine danske landsmænd ved VM. Men det blev en alt andet end mindeværdig oplevelse for den nye tyske landsholdsspiller.

Tyskerne blev slået hele 32-16 af et veloplagt dansk hold, og efter fem sejre i træk blev kampen en fæl generalprøve på Tysklands kvartfinale mod de spanske VM-værter på tirsdag.

- Vi er superglade for at være i kvartfinalen. Men det er lidt en øv-følelse at gå ind til en ny kamp med. Vi skal have vasket den her af os.

- Vi spillede en rigtig, rigtig dårlig kamp og tabte alt for stort. Vi brændte alt for meget og fik slet ikke angrebsspillet til at fungere. Danmark spillede en rigtig god kamp, siger Silje Brøns Petersen.

Det var især den danske defensiv, der voldte tyskerne problemer. Og kom de endelig igennem forsvarsmuren, leverede Althea Reinhardt redninger på samlebånd i målet.

Men de tyske skytter havde heller ikke en god dag, konstaterer Silje Brøns Petersen.

- Alle ved, at Althea er en supergod målmand, og hun læser spillet ekstremt godt. Men selvfølgelig afsluttede vi også lidt dårligt på hende ind imellem. Vores skud udefra var for svage, siger playmakeren.

Hun fik selv godt ti minutters spilletid, men kom ikke på måltavlen.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.