Udspring fra Limfjordsbroen: Se de vilde billeder

Aalborg er vært for DM-ugen og summer af idræt i sommervarmen. Deltagerne i High Diving fik sig en kold dukkert som afslutning

Der var fredag eftermiddag DM i high diving fra Limfjordsbroen i Aalborg. <i>Foto: Martél Andersen</i>

Der var fredag eftermiddag DM i high diving fra Limfjordsbroen i Aalborg. Foto: Martél Andersen

AALBORG:52 forskellige sportsgrene finder i denne weekend sine nye danmarksmestre i Aalborg, der er værtsby for den første udgave af DM-ugen nogensinde.

Dermed var der også debut til den spektakulære high diving-konkurrence, hvor der springes fra store højder. Fredag tog Danmarks største vovehalse i den disciplin ophold på Limfjordsbroen, hvorfra de sprang i vandet fra enten 13, 16 eller 20 meter.

I high diving skal deltagerne af sikkerhedsmæssige årsager altid lande på fødderne, og de bedømmes på en skala fra 0 til 10 point, som gives for henholdsvis afsæt, flyvefase og landing.

Jonas Brockstedt Madsen og Annika Bornebusch er regerende danmarksmestre, og efter fredagens første spring lagde duoen sig også i spidsen af DM-konkurrencen.

Der springes finale lørdag mellem klokken 14.30 og 15.10, og som tilskuer kan man kigge med både fra Aalborg og Nørresundby-siden af Limfjordsbroen.

High diving i Aalborg

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.