Ung Torino-dansker får en halv time i nederlag til Inter

Den tidligere Lyngby-angriber Magnus Warming bidrog med god energi og ihærdighed i sin anden Serie A-kamp.

Torino v Udinese - Serie A - Stadio Grande Torino <i>Jonathan Moscrop/Ritzau Scanpix</i>

Torino v Udinese - Serie A - Stadio Grande Torino Jonathan Moscrop/Ritzau Scanpix

Et minut.

Så meget spilletid havde 21-årige Magnus Warming fået i Serie A, inden Torino onsdag besøgte Inter på det store stadion San Siro i Milano.

Den statistik mangedoblede den tidligere Lyngby-angriber, da han fik lidt mere end en halv time på banen for Torino, som måtte se sig slået med 0-1 af de forsvarende italienske mestre.

Magnus Warming, der har spillet 40 Superliga-kampe, skiftede fra Lyngby til Torino i sommer og optrådte onsdag for blot anden gang i Serie A. Tidligere i sæsonen spillede han en halv time i pokalturneringen.

Mod Inter bidrog han med masser af energi, men kunne altså ikke gøre noget ved, at Inter tog alle tre point. Mestrene konsoliderede dermed sin position som førerhold i Serie A, hvor klubben har fire point ned til AC Milan, der onsdag aften slog Empoli med 4-2.

Napoli er på tredjepladsen, efter at klubben onsdag tabte med 0-1 til bundholdet Spezia.

Fra bænken kunne Warming se Inter gribe styrepinden fra kampens begyndelse, og særligt Alessandro Bastoni sendte Torino-forsvaret på overarbejde med et par gode muligheder.

Efter en halv time fik Inter gevinst ud af bestræbelserne.

Inter slog kontra fra eget målfelt, og til sidst var hjemmeholdet i klart overtal omkring Torinos felt. Edin Dzeko trillede bolden på tværs af feltet til Denzel Dumfries, som med en kontrolleret inderside sparkede Inter i front.

Knap et kvarter inde i anden halvleg kom Magnus Warming ind og lagde sig helt i front. Han var tydeligt opsat på at vise sig frem og var involveret i meget af det, Torino satte sammen i offensiven - og det var ikke så lidt.

Torino var nemlig langt bedre med i anden halvleg end i første halvleg. Det fine spil førte dog ikke mål med sig, og Inter tog derfor sejren.

Tidligere onsdag bidrog Andreas Skov Olsen med en assist, da han startede inde for Bologna, der slog Sassuolo med 3-0. Lazio snuppede en sikker 3-1-sejr over Venezia. Roma og Sampdoria spillede 1-1, og det samme gjorde Verona og Fiorentina.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.