Aalborg Pirates

Uskarpe pirater under stort pres

SønderjyskE tog føringen på 2-0 i serien med sejr i Bentax Isarena

SønderjyskE kunne juble efter den anden sejr denne uge. Ronan Quemener blev passeret hele fem gange. Foto: Torben Hansen

SønderjyskE kunne juble efter den anden sejr denne uge. Ronan Quemener blev passeret hele fem gange. Foto: Torben Hansen

AALBORG:Aalborg Pirates har sat sig selv under et stort pres, hvis holdet skal gentage DM-triumfen fra sidste sæson, efter holdet fredag aften også tabte den anden kamp i semifinaleserien imod SønderjyskE.

Cifrene blev 5-1 til sønderjyderne, der dermed har bragt sig foran med 2-0 i kampe, og Aalborg skal nu vinde to kampe i Vojens, hvis det skal blive til en finaleplads.

Det startede med højt tempo i Aalborg med få spilafbrydelser, men efterhånden faldt kampen ind i et leje i første periode, hvor det var gæsterne, der kom bedst fra start.

To udvisninger kort efter hinanden til Spencer Humphries og Lasse Bo Knudsen blev kostbare for piraterne, da Phil Marinaccio bragte SønderjyskE i front efter godt samspil tæt ved blueline med Matt Prepavassis, inden Marinaccio sendte pucken ind med et fladt skud, der tog bagstiveren og sprang ud igen.

Aalborg havde chancerne. Thomas Spelling blandt andet med en chance i breakaway, men i den anden ende begik man dumme defensive blundere, der også gav gæsterne chancen.

Det blev dog ved de 1-0 i første periode, og efter pausen kom Aalborg ud med fornyet energi. Perioden var stort set et langt pres imod gæsterne - godt hjulpet på vej af et par udvisninger til gæsterne - men holdet kunne simpelthen ikke liste pucken forbi Galbraith i målet.

O så skulle det selvfølgelig gå, som det gjorde, da Rasmus Nielsen dukkede op med et af sine yderst sjældne mål og bragte gæsterne i front med 2-0.

Aalborg Pirates gav dog ikke op, og endelig gav et powerplay resultat. Julian Jakobsen var først tæt på med et slagskud, der gik lige forbi mål, men sprang ud i zonen igen. Her lagde han den på tværs til Spencer Humphries, der fik hele hallen til at give ekko, da skuddet ramte trekantssammenføjningen og gik i nettet.

Men glæden varede kort i Aalborg. Kort efter kunne TJ Moore bringe gæsterne i front med endnu et skud, der ramte opstanderen, inden den gik i nettet - et mål, hvor Ronan Quemener nok burde have gjort mere.

Aalborg fik endnu et powerplay i starten af tredje periode, men her kunne man slet ikke få spillet sat op. Et godt skud fra Thomas Spelling blev det bedste forsøg, men han blev grebet ud på nærmest arrogant vis af Galbraith.

Midtvejs i perioden fik Aalborg en gigantisk chance. Thomas Spelling blev spillet helt fri foran mål, mens Galbraith nærmest var i liggende stilling, men forwarden misbrugte den enorme chance.

Og så gik det endnu engang sådan, at SønderjyskE viste skarphed, når Aalborg ikke gjorde. Gabriel Desjardins afgjorde endegyldigt kampen med målet til 4-1. Kort før tid kunne TJ Moore endda udbygge yderligere efter et flot sololøb.

Dermed er SønderjyskE nu oppe med 2-0 i kampen inden seriens tredje kamp, der spilles søndag 14.30 i Vojens.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.