Vendsyssel Elite Badminton

VEB forlænger med hollandsk trekløver

Ændringer i Badmintonligaen bringer en fjerde hollænder i spil for Vendsyssel Elite Badminton i næste sæson

Pressefoto

Pressefoto

BADMINTON:Vendsyssel Elite Badminton har forlænget aftalerne med de tre hollændere Cheryl Seinen, Jacco Arends og Robin Tabeling. Derudover vil der være endnu hollænder i truppen i næste sæson.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

19-årige Debora Jille har spillet en enkelt kamp for VEB’s ligahold i denne sæson, men i næste sæson er hun tiltænkt en mere permanent plads i truppen. Hun ligger nr. 74 på verdensranglisten i damedouble.

Der sker nemlig flere ændringer i Badmintonligaen i sæsonen 2019/2020. En holdkamp udvides til ni matcher. Der skal spilles to herresingler, to damesingler, to herredoubler, to mixeddoubler og en damedouble.

Det betyder også, at flere spillere kommer til at spille to matcher i en holdkamp.

- Debora er en ung spiller i rivende udvikling. Hun har den rigtige indstilling, så vi glæder os over, at hun får en større rolle i vores trup, siger formand Jan R. Jensen.

VEB har en mangeårig historik med hollandske spillere. Det begyndte med Eric Pang, og nu bliver der altså fire hollændere i truppen.

- Vi har kun godt at sige om Cheryl, Jacco og Robin. Ingen er i tvivl om, at de elsker at spille for VEB i Badmintonligaen, og derfor var vi aldrig i tvivl om at forlænge deres aftaler. Omvendt tøvede de heller ikke med at ville fortsætte hos os, fortæller Jan R. Jensen.

VEB har vundet bronze i både 2017 og 2018. Onsdag aften kan det blive alle gode gange tre, når VEB spiller bronzekamp ude mod Solrød.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.