Vendelboer låner forsvarsspiller hos superligaklub

Franskmand skal resten af sæsonen luftes hos 1. divisionsklubben Vendsyssel FF, men døren til et permanent samarbejde står på klem

Sportschef Søren Henriksen fra Vendsyssel FF hilser på klubbens nye lejesvend  Baptiste Rolland. <i>Foto: Vendsyssel FF</i>

Sportschef Søren Henriksen fra Vendsyssel FF hilser på klubbens nye lejesvend Baptiste Rolland. Foto: Vendsyssel FF

Fodboldklubben Vendsyssel FF er kommet svækket gennem sommeren, og cheftræner Henrik Pedersen har ikke lagt skjul på, at han ønsker sig forstærkninger til truppen i 1. division. Tirsdag dukkede der så omsider et nyt ansigt op.

Vendelboerne har lejet den 20-årige forsvarsspiller Baptiste Rolland hos superligaklubben Lyngby for resten af den indeværende sæson. Franskmanden er skolet i den franske storklub Lille, men har efter et halvt år hos københavnerne endnu sin superligadebut til gode.

- Baptiste er en ung og meget talentfuld stopper. Han er rigtig stærk på bolden, han har en god fart og er dygtig i sit forsvarsspil. Jeg tror på, at han med sine store kvaliteter hurtigt kan gå ind og blive en vigtig spiller for os, siger Vendsyssel FF's sportschef, Søren Henriksen i en pressemeddelelse.

Han antyder, at vendelboerne har indtænkt en købsmulighed, der kan blive aktuel, hvis lejeopholdet bliver en succes for begge parter.

- Jeg er glad for at få muligheden i Vendsyssel og håber og tror på, at jeg kan få en masse spilletid og udvikle mit spil. Jeg synes projektet lyder rigtig spændende, udtaler den 20-årige forsvarsspiller.

Baptiste Rolland kan allerede få sin debut onsdag aften, når Vendsyssel FF på hjemmebane klokken 19 møder Kolding IF i 1. division. Det er et opgør, der for vendelboerne kommer til at definere, om de skal kigge op eller ned i tabellen. Aktuelt indtager de en syvendeplads - tre point bag Kolding på fjerdepladsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.