Vendsyssel FF

Vendsyssel får ny assistent - Tullberg stopper til sommer

Tidligere landsholdsspiller skal assistere i Hjørring

Mike Tullberg (til venstre) skal træne i storklubben Broussia Dortmund

Mike Tullberg (til venstre) skal træne i storklubben Broussia Dortmund

FODBOLD:Vendsyssel FF styrker trænerteamet for resten af denne sæson og gør sig samtidig klar til at miste assistenttræner Mike Tullberg, der fra sommeren 2019 skal være træner for Borussia Dortmunds hold i regionalligaen.

I stedet tilknytter man allerede nu den tidligere landsholdsspiller Jan Michaelsen, der bliver en del af trænerteamet.

- Det er ikke noget nyt, at vi gerne vil have tilført nyt blod på trænerfronten. Allerede i januar havde vi ansat et nyt supplement til teamet, men af forskellige årsager blev det ikke ført ud i livet. Nu har vi i stedet fået tilknyttet Jan Michaelsen, der er en erfaren herre i trænergerningen. Han kommer til at fungere som et godt supplement til vores unge trænerteam, siger sportsdirektør Ole Nielsen i en pressemeddelelse.

- Jan har stor erfaring både som spiller, hvor han blandt andet var forbi Panathinaikos i Grækenland og spillede 20 A-landskampe for Danmark, og som træner, hvor han har været U17-landstræner for Danmark, U17-træner i FC København samt cheftræner i Fremad Amager. Med andre ord er det en stor kapacitet, vi får ind til de afgørende kampe, der venter os forude, siger han videre.

Til gengæld bliver det altså til sommer et farvel til Mike Tullberg, der i stedet skifter til Tyskland.

- Det er en jobmulighed, man ikke får mange gange i løbet af sin trænerkarriere, og jeg er stolt over, at jeg som dansk træner får muligheden for, at blive træner i en af de største klubber i Europa, siger Mike Tullberg, der tidligere har været træner for Rot-Weiβ Oberhausens U19-Bundesligahold, samt AGF’s U19-hold.

-Jeg er utrolig taknemmelig for den chance, Vendsyssel FF har givet mig. Det er første gang, jeg har været træner omkring et seniorhold, og jeg har lært utrolig meget og mødt nogle helt fantastiske mennesker. Samtidig har det været en fornøjelse at se, hvordan klubben har udviklet sig siden i sommer. Der er taget utrolig store skridt på kort tid, og jeg vil sammen med trænergruppen gøre alt for, at Vendsyssel FF også spiller i Superligaen efter sommerferien, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst