Vendsyssel FF henter forsvarsspiller i Jammerbugt

Vendsyssel FF har hentet den første forstærkning frem mod den kommende sæson

Thomas Jasper
Lasse Steffensen (til venstre) skifter fra næste sæson Jammerbugt FC ud med Vendsyssel FF. Arkivfoto: Lars Pauli
Vendsyssel FF 1. maj 2019 09:20 - Opdateret 1. maj 2019 18:35

FODBOLD: Det er fortsat uvist, om Vendsyssel FF i næste sæson skal spille i landets bedste eller næstbedste række, men onsdag har vendelboerne hentet forstærkning frem mod den kommende sæson.

Den 23-årige forsvarsspiller Lasse Steffensen kommer til fra Jammerbugt FC.

- Lasse er en talentfuld midtstopper, der har sine forcer i duelspillet og sit hovedspil i begge felter. Og så er han rigtig dygtig på bolden. Det er klart, at der er nogle ting, vi skal have fyldt på ham og have udviklet ham i, og det er Lasse også selv bevidst omkring. Men det er en spiller, vi glæder os til at følge fremadrettet, og derfor har vi også lavet en længerevarende kontrakt med ham, så vi får tid til at arbejde med ham, lyder det fra sportsdirektør Ole Nielsen i en pressemeddelelse.

Det bliver dog ikke første gang, at Lasse Steffensen trækker i Vendsyssel-trøjen, når han til sommer skifter klub. Allerede i denne sæson har han spillet flere kampe for klubbens reservehold.

- Jeg havde ikke regnet med, at muligheden kom nu, men jeg er rigtig glad for, at Vendsyssel FF tror på mig. Det er en attraktiv klub med et rigtig flot setup, og jeg glæder mig til at tage hul på forberedelserne til den kommende sæson, siger Lasse Steffensen.

Tema: Vendsyssel FF

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...