Vendsyssel FF

Vendsyssel FF henter spiller i Jammerbugt

VFF har skrevet en treårig kontrakt med den 24-årige midtbanespiller Zander Hyltoft, der kommer på en fri transfer fra Jammerbugt FC

Zander Hyltoft i blå trøje fra en kamp mod Vejle er nu klar til at tørne ud for Vendsyssel FF. Arkivfoto: Hans Ravn

Zander Hyltoft i blå trøje fra en kamp mod Vejle er nu klar til at tørne ud for Vendsyssel FF. Arkivfoto: Hans Ravn

HJØRRING:Vendsyssel FF er ved at sammensætte en ny trup til den kommende sæson, der med stor sandsynlighed bliver med en fortsat eksistens i Nordic Bet-ligaen - efter søndagens nederlag til FC Fredericia er holdet i hvert fald langt fra den ene plads, der giver oprykning til fodboldens danske superliga.

FAKTA

Zander Hyltoft har spillet i Jammerbugt FC siden 2017 – kun afbrudt af et kort ophold i USA. Han har pr. 1. juni 2020 spillet 94 kampe i 2. division og scoret 7 mål.

Navn: Zander Hyltoft

Fødselsdato: 20. september 1995

Nationalitet: Dansk

Position: Midtbane

Tidligere klubber: Hobro IK, Vejgaard Boldklub & Jammerbugt FC

- I den forbindelse har vi kigget efter spillere, der har attitude og power i deres spil. Og det har Zander. Han fylder meget inde på den centrale midtbane – både defensivt og offensivt, hvor han bidrager med stor power og dynamik. Vi har set den gode udvikling, han har været igennem i Jammerbugt FC. Zander er en spiller med kvaliteter, vi synes er spændende – blandt andet hans hovedspil i begge ender af banen qua sin højde på 190 cm. Alle, der har fulgt med i 2. division, ved, at Zander er en stor profil i den række, siger VFF-sportsdirektør Ole Nielsen i en pressemeddelelse fra kluben.

Zander Hyltoft selv er glad for sin nye kontrakt:

- Jeg får muligheden for at prøve kræfter med et fuldtids setup. Samtidig har jeg gerne ville prøve mig selv af på et højere niveau. Og så kender jeg Henrik Larsen (assistenttræner, red.) og Lasse Steffensen (forsvarsspiller, red.). Som spiller vil jeg beskrive mig selv som god i luften, bidrager med en masse power på midtbanen og med et godt løbepensum,” siger Hyltoft i pressemeddelelsen.

Han tiltræder i Vendsyssel FF på en tre-årig kontrakt, når sæsonen er færdigspillet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.