Vendsyssel FF

Vendsyssel FF slået af superligahold

Randers FC slog vendelboernes 1. divisionsmandskab via to tidlige scoringer

Emmanuel Ogude (tv.) scorede et fantastisk mål mod Randers FC. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Emmanuel Ogude (tv.) scorede et fantastisk mål mod Randers FC. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

FODBOLD:Vendsyssel FF kom fredag også i gang med træningskampene forud for genstarten af NordicBet Ligaen (1. division).

Fredag gæstede Johnny Mølbys mandskab Randers FC fra Superligaen, og det resulterede i et nederlag på 2-1.

Emil Riis og Vito Hammershøy-Mistrati søgede for Randers-føring på 2-0 allerede efter godt et kvarter.

- I første halvleg var vi for langsomme i tanke og handling mod et stærkt Randers-hold. Det var tydeligt, at der var noget rust, der skulle bankes af ovenpå den lange pause, siger cheftræner Johnny Mølby.

Anden halvleg var dog ikke mange minutter gammel, før Emmanuel Ogude reducerede for Vendsyssel, da han snurrede rundt om sig selv i feltet og på fornem vis sparkede bolden helt over i det modsatte målhjørne.

- Det var et fantastisk flot mål, og i det hele taget spillede vi en meget bedre anden halvleg. Her fik vi gjort kampen til en jævnbyrdig affære og fik tiltvunget os initiativet i perioder.

Johnny Mølbys tropper skal ikke ud i flere testkampe, før de genåbner NordicBet Ligaen søndag 31. maj klokken 15 på hjemmebane mod FC Fredericia.

- Det var fint at få den her ene kamp, for det er trods alt noget andet end at træne. Men nu retter vi fokus på premierekampen næste weekend, siger han.

Jakob Hjorth, der har været skadet det meste af sæsonen, gjorde i øvrigt comeback i de sidste minutter af Randers-kampen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.