Vendsyssel FF

Vendsyssel forstærker sig med offensiv ivorianer

Kantspilleren Tiémoko Konaté skifter til Vendsyssel FF på en fri transfer

Pressefoto: Vendsyssel FF

Pressefoto: Vendsyssel FF

FODBOLD:Den nye sportsdirektør i Vendsyssel FF Ole Nielsen har som lovet været aktiv på transfermarkedet, og hentet den 28-årige ivorianer Tiémoko Konaté.

Offensivspilleren, der kan operere på begge kanter, kommer til på en fri transfer, efter han har fået ophævet sin kontrakt med den tjekkiske klub Mladá Boleslav.

- Han har nogle af de kvaliteter, vi har kigget efter. Han har fart, han kan udfordre og han kan skabe chancer og lave assists. Det er en, der kan noget på egen hånd, siger sportsdirektør Ole Nielsen.

Før Tiémoko Konaté kom til Mladá Boleslav spillede han i fem år for den tjekkiske storklub Sparta Prag. Det var i den tid Ole Nielsen først stiftede bekendtskab med spilleren.

- Det er godt nok tre år siden, men der så jeg ham spille to kampe, hvor han var rigtig stærk, siger Ole Nielsen.

Da spilleren først lige er blevet løsrevet fra sin kontrakt i Mladá Boleslav, bliver det ikke et problem at få spilleren i form, inden Vendsyssel igen skal i aktion i Superligaen 11. februar.

- Han har spillet for dem (Mladá Boleslav, red.) i efteråret, og har også trænet med dernede indtil nu. Så jeg forventer, han er i en god forfatning, siger Ole Nielsen

Tiémoko Konaté har i denne sæson spillet 14 kampe fra start for Mladá Boleslav, hvor han har scoret et enkelt mål. Vendsyssel er derfor stadig på jagt efter en målfarlig angriber.

- Tingene kommer til at gå hurtigt de sidste par dage i transfervinduet, og jeg er sikker på, der kommer til at ske noget. Vores førsteprioritet er stadig at hente en angriber, siger Ole Nielsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.