Vendsyssel Håndbold

Vendsyssel Håndbold henter bagspiller i Skanderborg

Sofie Sletskov skal spille 1. division nordenfjords i den nye sæson

Kent Ballegaard er glad for tilgangen. Arkivfoto: Lars Pauli

Kent Ballegaard er glad for tilgangen. Arkivfoto: Lars Pauli

HÅNDBOLD:I den kommende sæson spiller den 20-årige bagspiller Sofie Sletskov i Vendsyssel Håndbold. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Dermed får vendelboerne en forstærkning ind gennem Sofie Sletskovs erfaring fra den bedste række, da hun kommer til Nordjylland fra Skanderborg Håndbold.

- Sofie kommer til at forstærke os i begge ender af banen. Hendes forsvarsarbejde er meget veludviklet, og hendes speed og skudkraft giver os flere kompetencer i angrebsdelen. Hun er faktisk intet mindre end præcis den type, som jeg har ledt efter i flere måneder. Jeg glæder mig helt vildt til at få sat hende sammen med de andre, udtaler cheftræner Kent Ballegaard.

- Jeg glæder mig virkelig meget til at blive en del af Vendsyssel Håndbold, hvor især klubbens ambitioner, træningsmiljøet og det store engagement omkring holdet har været afgørende parametre for mig. Efter alle mine år i Skanderborg Håndbold ser jeg meget frem til at starte et nyt kapitel i Vendsyssel Håndbold. Holdets spillestil passer rigtig godt til mig, og jeg glæder mig til at fortsætte min udvikling, lyder det fra Sofie Sletskov.

Hun blev i 2018 hevet op fra akademiet til førsteholdet i Skanderborg Håndbold.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.