Vendsyssel FF sluttede fodboldåret med vigtigt point

Vendelboerne fik lukket året med et point i en svær udekamp mod Nykøbing, da Lasse Steffensen kom ind og scorede

Arkivfoto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Arkivfoto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

FODBOLD:Vendsyssel FF overvintrer med 18 point for ligeså mange kampe. Det blev en kendsgerning, da vendelboerne var på langfart lørdag.

Ude mod Nykøbing FC blev det til et point efter 1-1 mod falstringerne. Pointet kom i hus efter en afvekslende kamp, hvor det var hjemmeholdet, der havde flest chancer, men Vendsyssels defensiv formåede alligevel at holde Nykøbing FC nede på blot en enkelt scoring.

Modsat var der lidt længere mellem Vendsyssels chancer, men de var der da. I første halvleg var der flere gange optræk til gode muligheder for VFF, men helt farligt blev det ikke. Nykøbing havde for sit vedkommende flere nærgående forsøg i de første 45 minutter. Blandt andet ramte Nicolai Jessen stolpen med en afslutning, der skabte mindre panik i Vendsyssel-defensiven.

40-årige Lars Pleidrup kan stadig levere varen. NFC-spilleren gik flere gange til baglinjen, og netop et indlæg fra hans fødder førte til kampens første mål sat ind af Mathias Gehrt.

Den føring fik dog ikke lov til at stå kampen ud. Lasse Steffensen var kommet på banen i pausen, og han gjorde sin indflydelse flot gældende, da han på Zlatan Ibrahimovic-manér udlignede til 1-1 med en elegant flugtning fra kort afstand.

Nykøbing FC - Vendsyssel FF 1-1 (0-0)

Mål: 1-0 Mathias Gehrt (50. minut), 1-1 Lasse Steffensen (59)

Advarsler: Mads Greve (46. minut), Mathias Kristensen (62. minut), Mikkel Wohlgemuth (93. minut)

Vendsyssels hold (4-3-1-2): Lukas Jonsson - Zander Hyltoft, Mads Greve, Xandro Schenk, Thomas Oude Kotte - Parfait Bizoza (Mikkel Wohlgemuth, 46. minut), Jelle van der Heyden, Diego Montiel - Panagiotis Armenakas (Lasse Steffensen, 66. minut) - Tiemoko Konate, Lucas Jensen

I kampens slutfase var der chancer til begge hold. Blandt andet var Konate nærgående, men det blev ved tilnærmelserne i forhold til et tredje mål.

Det uafgjorte resultat betyder, at der stadig er fire point mellem de to hold i tabellen, hvor Nykøbing er placeret på den meget eftertragtede sjetteplads, der giver adgang til oprykningsspillet.

- Pilen peger i den rigtige retning for os, og vi kan se, at flere af de ting, vi har arbejdet med, begynder at fungere, siger Henrik Pedersen.

- Vi har fortsat fire point op til Nykøbing på sjettepladsen, men vi har et bedre slutprogram, end de har, så vi har bestemt ikke opgivet at komme i top seks, siger Henrik Pedersen, der ganske atypisk trak håndbremsen lidt mod kampens slutning.

- Normalt går vi altid efter at vinde, men da der manglede 10 minutter i Nykøbing, diskuterede vi, hvad vi skulle gøre, og jeg må sige, at jeg var godt tilfreds med det ene point. Vi har generelt haft svært ved at få point på udebane, så det her var endnu et hak, vi kunne sætte i bæltet, siger Henrik Pedersen.

- Uafgjort var sådan set også et meget fair resultat. Nykøbing var bedst i første halvleg, og vi var bedst efter pausen, da vi fik ændret lidt i vores defensive struktur, der gjorde vores presspil bedre, siger Henrik Pedersen.

Vendsyssel FF genoptager turneringen den 27. februar med en hjemmekamp mod Hobro. Der resterer fire kampe af grundspillet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.