Fravalgt Vendsyssel-spiller drager til USA

Vendsyssel FF har taget afsked med offensivspilleren, som har fundet en ny klub på den anden side af Atlanten

 Armenakas har spillet sin sidste kamp for Vendsyssel. <i>Arkivfoto: Bente Poder</i>

 Armenakas har spillet sin sidste kamp for Vendsyssel. Arkivfoto: Bente Poder

HJØRRING:Efter halvandet år i Nordjylland forlader den græsk-australske offensivspiller, Panos Armenakas, Vendsyssel FF og drager til USA. Det skriver klubben på deres hjemmeside. Armenakas har således skrevet under med Loudon City FC, som spiller i den amerikanske USL-liga.

Det sker ovenpå et efterår, hvor han har fået begrænset spilletid i det nordjyske. Han er i højere og højere grad blevet undladt fra cheftræner Henrik Pedersens udvalgte startellever og startede senest inde for Vendsyssel i pokalkampen mod Randers i oktober. I efterårets sidste to 1. divisionskampe forblev han på bænken samtlige minutter og fik ingen indhop.

- Vi takker Panos for den gode og altid professionelle indsats og ønsker ham held og lykke videre i karrieren, skriver Vendsyssel FF på deres hjemmeside.

1. divisionsmandskabet er i øjeblikket på træningslejr i Tyrkiet, hvor tre prøvespillere ses an. En af dem er Che Benny fra Trinidad & Tobago, der kan spille samme position som Armenakas, ligesom iransk-engelske Navid Nasseri kan bruges i offensiven.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.