Vendsyssel Håndbold

Vendsyssel mistede sejren til sidst

Oprykkerne var stort foran i København, men sejren blev formøblet

Vendsyssel-træner Kent Ballegaard glædede sig over de spillemæssige fremskridt, men ærgrede sig over, at det ikke blev til en sejr ude over Ajax. Arkivfoto: Martin Damgård

Vendsyssel-træner Kent Ballegaard glædede sig over de spillemæssige fremskridt, men ærgrede sig over, at det ikke blev til en sejr ude over Ajax. Arkivfoto: Martin Damgård

HÅNDBOLD:Vendsyssel Håndbold hentede lørdag klubbens første point i den bedste kvindelige håndboldrække, men det burde være blevet til mere end det ene point, som 21-21 i udekampen mod Ajax udløste.

18 minutter før tid var Vendsyssel således foran 17-10, men den føring blev formøblet, og syv sekunder før tid kunne hjemmeholdets Stine Holm med sin scoring i stedet sørge for en pointdeling.

Ajax København - Vendsyssel Håndbold 21-21 (7-10)

Topscorer Ajax: Anna Grundtvig 6

Mål for Vendysssel: Frida Damgaard 10, Steinunn Hansdottir 3, Pernille Brandenborg 3, Henriette Hansen 2, Cecilie Termansen 1, Sofie Sletskov 1, Christina Pedersen 1.

- Vi sidder selvfølgelig med en følelse af, at vi har tabt et point. Vi var foran 17-10 og havde i perioder kørt dem rundt på røv og albuer, men omvendt mødte vi et hold, der lige har været tæt på at tage point fra Team Esbjerg.

- Havde du spurgt mig i morges, havde jeg solgt den for et point, men vi er selvfølgelig ærgerlige nu, siger Kent Ballegaard, der er cheftræner i Vendsyssel Håndbold.

Han glædede sig dog over, at hans hold til fulde kunne matche en af de modstandere, der formentlig bliver en konkurrent i bundstriden.

- Det var positivt, at vi i store perioder spillede meget bedre end i de sidste kampe, så det går den rigtige vej, og det skal vi tage med videre, siger Kent Ballegaard.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.