Vendsyssel snydt for scoring - Brøndby heldige med at gå videre

Kvartfinalen blev endestation for vendelboerne, der dog leverede endnu en opløftende præstation

Claus Jensen
Foto: Martin Damgård
Vendsyssel FF 28. februar 2019 20:51 - Opdateret 28. februar 2019 22:18

FODBOLD: Trods hjemmebane og et periodevis spilovertag kunne Vendsyssel FF ikke gentage efterårets overraskende sejr over Brøndby, da de torsdag aften mødte mandskabet fra vestegnen i pokalturneringen. Men de havde heller ikke kampens dommertrio på deres side i nederlaget på 0-2 hjemme på Nord Energi Arena i Hjørring.

Pokalkampen i tal

Brøndby kom foran 1-0 efter en halv time ved Kevin Mensah. Mikkel Wohlgemuth modtog hårdt presset en aflevering fra Daniel Christensen på kanten af eget felt, og inden han fik ordentligt kontrol på bolden, kunne Brøndbys Mikael Uhre prikket den videre. Samme Uhre løb dybt og centrerede efterfølgende perfekt til Mensah, der ved bagerste stolpe satte bolden utageligt op i nettaget.

Indtil da havde Brhøndby ellers ikke været det mindste farlige. Derimod havde Vendsyssel truet i flere omgange - uden at komme frem til den sidste åbne mulighed.

I anden halvleg fortsatte Vendsyssel presset på Brøndby og udligningen, mens gæsterne levede på sporadiske kontrachancer. Emmanuel Ogude blev tilsyneladende tacklet i haserne af Kevin Mensah i det kriminelle felt, men appellerne for straffespark forblev ubesvarede at dommer Michael Tykgaard.

Claus Jensen
Vendsyssel FF havde besøg af Brøndby i pokalkvartfinalen i fodbold. Foto: Martin Damgård

I det 74. minut fik Vendsyssel så bolden i nettet. Et indlæg blev dæmpet perfekt til Emmanuel Ogude, der resolut sparkede bolden over i det modsatte hjørne, men linjedommeren vinkede for offside. Tv-billederne viste dog tydeligt, at det var en helt og aldeles forkert dom.

Frustrationerne var store hos Vendsyssel, der forsøgte at fortsatte presset for udligningen, men Brøndby havde også deres portion chancer på omstillinger, hvor målmand Nicolai Flø og indskiftede Mads Boe måtte agere redningsmænd på stregen.

Til slut straffede Kamil Wilczek i overtiden en fejlaflevering fra hjemmeholdets Sander Fischer og konverterede til 2-0. Det var bare ikke Vendsyssels aften.

Tema: Vendsyssel FF

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...