Vendsyssel FF

LIVE: Vendsyssel smider sejren væk mod Vejle

Hjørringenserne kom ellers foran på en flot scoring fra Moses Opondo

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

FODBOLD:Der er dømt oprykkerduel, når Vendsyssel FF lørdag gæster Vejle i Nørreskoven. Nordjyderne kommer med to uafgjorte resultater i holdets seneste Superligakampe, mens vejlenserne har tabte tre på stribe.

Få liveopdateringer fra opgøret nederst på siden fra kampstart klokken 16.00.

For fire dage siden opsagde Vejle samarbejdet med cheftræner Adolfo Sormani. I italienerens sted har de rødklædte ansat rumænske Constantin Galca, der har en fortid som spiller i den spanske La Liga og som cheftræner for klubber som Steaua Bukarest og RCD Espanyol.

Derfor har hjørringenserne, som Moses Opondo fortalte i optakten til lørdagens opgør, været en lille smule på bar bund i forhold til at vide med sikkerhed, hvad Vejle rent taktisk og mandskabsmæssigt stiller med fra start.

I egne række har Vendsyssels trænerteam med Jens Berthel Askou og Mike Tullberg valgt at angribe opgøret med, hvad der ligner et forholdsvis defensivt udgangspunkt i en 5-3-2 formation.

Efter sit røde kort i Parken sad Francisco Junior over mod AGF, men Vendsyssel-spilleren er allerede tilgivet den forseelse og er igen tilbage i startopstillingen. Derudover er lejesvenden Mads Roerslev kastet ind som startende højreback, men Matti Steinmann er ny mand på midtbanen.

Jens Berthel Askou har valgt følgende 11 fra start mod Vejle:

Hos vejlenserne har holdet nye cheftræner, Constantin Calca, er valget faldet på disse 11 spillere fra start (4-3-3): Pavol Bajza - Kerim Memija, Vladis Emmerson, Mads Greve, Viljomur Davidsen - Ylber Ramadani, Arbnor Mucolli, Jacob Schoop - Allan Sousa, Kjartan Finnbogason, Imed Louati.

Følg kampen live her:

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst