Fodbold

Vild Thisted-debut til tidligere superligaspiller

Yao Dieudonne scorede to gange og fremtvang en udvisning, da Vejgaard blev udspillet i 2. division

Foto: Peter Mørk

Foto: Peter Mørk

FODBOLD:Det var lykkedes Thisted FC at gå stille med dørene op til søndagens nordjyske duel mod Vejgaard i 2. division. Thyboerne kunne afsløre en overraskelse i startopstillingen, i det man har lavet en aftale med den 22-årige offensiv-spiller Yao Dieudonne fra Elfenbenskysten. Han kom til at spille en hovedrolle i hjemmeholdets sejr på hele 4-0.

Afrikaneren har spillet 19 superligakampe for OB, men det var svært at se i de første 20 minutter af kampen mod Vejgaard, hvor han ikke satte mange fødder rigtigt.

Det ændrede sig dog i det 21. minut, da Yao Dieudonne afsluttede en flot omstilling med at sparke en tværpasning i tomt net til 1-0 for Thisted. Og inden pausen havde debutanten også øget til 2-0 efter en første halvleg, hvor hjemmeholdet også var bedst på Sparekassen Thy Arena.

Thisted FC mødte søndag formiddag Vejgaard  Foto: Peter Mørk

Thisted FC mødte søndag formiddag Vejgaard Foto: Peter Mørk

I starten af anden halvleg kom Vejgaard bedre med, men amatørernes håb om endnu et comeback døde i det 56. minut, da Mirsad Suljic med et følt spark fandt det lange hjørne bag Peter Sandberg til 3-0. Kort efter måtte samme keeper hive en stor redning frem for at forhindre Asger Bust i at øge til 4-0.

Derouten fortsatte for Vejgaard, da Yao Dieudonne igen gjorde sig bemærket. Alene igennem rundede han Peter Sandberg, der klippede Thisted-spilleren og korrekt fik rødt kort.

Nicolaj Jørgensen - med en fortid i AaB og Hobro - kom på mål hos Vejgaard, men han kunne ikke forhindre Mads Stefansen i at øge til slutresultatet 4-0 med godt ti minutter tilbage af kampen.

Resultatet sender Thisted FC forbi Vejgaard i tabellen og frem i den top-6, der er thyboernes erklærede mål.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst