Frederikshavn White Hawks

White Hawks-anfører skal opereres: Sæsonen kan være forbi

Hårdt slag for frederikshavnernes titeldrømme

Rasmus Søndergaard (til venstre) brækkede hånden i tirsdagens kamp mod Aalborg Pirates og skal under kniven fredag morgen. Foto: Henrik Bo

Rasmus Søndergaard (til venstre) brækkede hånden i tirsdagens kamp mod Aalborg Pirates og skal under kniven fredag morgen. Foto: Henrik Bo

ISHOCKEY:Om godt en uge er Frederikshavn White Hawks en af deltagerne, når fire af de bedste danske ishockeyhold samles til Final Four i Aalborg, og holdet har også stadig ambitioner om at kæmpe med om guldet trods en dårlig periode i Metal Ligaen.

Men drømmen om titler har fået et alvorligt skud for boven, i det anfører Rasmus Søndergaard har brækket hånden og skal opereres fredag morgen.

Det skriver Kanal Frederikshavn.

Uheldet med højre hånd skete i tirsdagens kamp, hvor Frederikshavn White Hawks vandt med 3-2 efter straffeslag.

-Det er noget skidt og meget ærgerligt her lige inden Final4 og snart slutspillet, udtaler den 29-årige back, som har vundet to sølv- og fem bronzemedaljer med Frederikshavn White Hawks til Kanal Frederikshavn.

Han ryger under kniven på sygehuset i Hjørring fredag morgen, og i værste fald kan det være slut for resten af denne sæson.

Frederikshavn White Hawks kom lidt i gang med sejren over lokalrivalerne, men er ellers dumpet ned på fjerdepladsen i Metal Ligaen. Fredag aften spiller holdet på udebane mod de forsvarende mestre fra Rungsted Seier Capital.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.