White Hawks jagter fortsat årets første sejr

Frederikshavn White Hawks skøjtede ind i endnu et nederlag, da ligaens førerhold forlængede en kedelig, nordjysk stime

Cheftræner Pelle Hånberg har ikke vundet med sit mandskab i 2023. <i>Arkivfoto: Bente Poder</i>

Cheftræner Pelle Hånberg har ikke vundet med sit mandskab i 2023. Arkivfoto: Bente Poder

HERNING:Frederikshavn White Hawks har fortsat ikke vundet et opgør i Metal Ligaen på denne side af nytår.

Fredag aften tabte vendelboerne nemlig den femte ligakamp i streg, da førerholdet Herning Blue Fox vandt 3-0 på hjemmebane. Det var en fortjent sejr til herningenserne, som førte skudstatistikken markant gennem hele opgøret.

Det blev dermed til en travl aften for Tadeas Galansky, som stod i vejen for en sand storm af skud trods den komfortable sejr til værterne

Herning Blue Fox - Frederikshavn White Hawks 3-0

Ishockey, Metal Ligaen, grundspil

Periodecifre: 1-0, 1-0, 1-0

Mål: 1-0 Phil Marinaccio (05.55), 2-0 Phil Marinaccio (20.36), 3-0 Lukas Bang (42.37)

Udvisninger: Herning 1x2 minutter, Frederikshavn 2x2 minutter

Tilskuere: 2033

Allerede fem minutter inde i opgøret gik det galt, da hjemmeholdet opsnappede en puck i Frederikshavns defensive zone. Det endte til sidst ved Phil Marinaccio, som gjorde det til 1-0 til rævene.

White Hawks holdt ud gennem resten af første periode, men efter pausen var pucken knap givet op, før hjemmeholdet udbyggede føringen. På allerførste angreb dukkede Phil Marinaccio igen op og gjorde det til 2-0 i en direkte duel mod White Hawks-keeperen Galansky kun et halvt minut efter den indledende face-off i anden periode.

Lukas Bang gjorde det til slutresultatet 3-0, da han i tredje periode fulgte op på adskillige skud på Galansky lige efter hinanden og dermed fik masser af plads til at sende pucken bag den pressede tjekke.

Frederikshavn White Hawks' kaptajn, Jesper Jensen, udgik med en hovedskade i opgøret, og det vides ikke, hvor alvorligt det står til for landsholdsspilleren.

Med sejren brød Herning Blue Fox en kedelig stime, da herningenserne ikke havde vundet i ordinær tid i de seneste ti opgør inden fredagens møde med nordjyderne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.