White Hawks rykker forbi Pirates med storsejr

Frederikshavn White Hawks havde ingen problemer mod Herlev, der løb ind i en øretæve

Anders Kjærgaard
White Hawks spillede sig med sejren over Herlev op på¨en delt andenplads i Metalligaen. Arkivfoto: Torben Hansen
Frederikshavn White Hawks 11. december 2018 21:07

ISHOCKEY: Frederikshavn White Hawks fortsatte de positive takter i tirsdagens hjemmekamp mod Herlev, der blev sendt hjem med et nederlag på 7-1. Sejren og de tre point betyder, at høgene rykker forbi Aalborg Pirates i tabellen og nu deler andenpladsen med SønderjyskE.

Hjemmeholdet var klar favorit med et Herlev-mandskab, der blot har hentet en enkelt udesejr hidtil i sæsonen. Sjællænderne indledte optimistisk, men klasseforskellen på de to hold viste sig som første periode skred frem.

Dale Mitchell, der var tilbage hos høgene efter en skade, indledte scoringen efter godt ni minutter. Få minutter senere udbyggede Rasmus Søndergaard til 2-0, inden Herlev fik reduceret i powerplay til allersidst i første periode.

Det rystede dog ikke hjemmeholdet, der også sad tungt på anden periode. White Hawks er ikke et hold, der scorer masser af mål, men på det seneste er der blevet løst op for det offensive spil. Det så man i anden periode, hvor høgene nettede hele tre gange ved Cam Spiro, Ian Brady og Mikkel Bertelsen.

Kort ind i tredje periode satte Jens Henrik Tönjum endnu et søm i Herlevs ligkiste, inden Christoffer Frederiksen kort får slutfløjtet slog storsejren fast.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...