Frederikshavn White Hawks

White Hawks skriver med stortalent

Nykåret doublevinder skifter til høgene

Nikolaj Krag Christensen (th.) skifter Rungsted Seier Capital ud med Frederikshavn White Hawks. Arkivfoto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix

Nikolaj Krag Christensen (th.) skifter Rungsted Seier Capital ud med Frederikshavn White Hawks. Arkivfoto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix

ISHOCKEY:Frederikshavn White Hawks har skrevet kontrakt med den særdeles talentfulde danske forward Nikolaj Krag Christensen, der skifter til Nordjylland fra de nykårede danske doublemestre fra Rungsted.

20-årige Nikolaj Krag Christensen blev i 2016 draftet af NHL-klubben St. Louis Blues, og han har allerede afprøvet sig i både svensk og finsk ishockey, inden han i forrige sæson vendte tilbage til Danmark. Her fik Rungsted glæde af hans kvaliteter, hvor det altså i sidste sæson blev den helt store triumf for ham og klubben.

Nikolaj fik sin ishockeyopdragelse i Rødovre, hvor han blandt andet har spillet sammen med høgenes nuværende White Hawks back Christian Mieritz.

Selv siger den nye høg om kontrakten med White Hawks.

-Jeg glæder mig utrolig meget til at spille for Frederikshavn. Jeg har kun hørt godt om klubben og holdet, og spillestilen med masser af fart passer mig rigtig godt. Jeg synes, det projekt med en træner der har lavet en længerevarende kontrakt, lyder rigtig spændende. Samtidig, er jeg sikker på han kan være med til jeg bliver en endnu bedre spiller, siger han i en pressemeddelelse.

Den 191 centimeter høje angrebsspiller kan bruges både som wing og center.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.