Sportschef: For lidt rutine sendte Skov ud

Sportschef Peter Sartz mener, at det for Mie Skov handler om at få mere kamperfaring for at tage næste skridt.

Sportschef: For lidt rutine sendte Skov ud

Mie Skov kan rejse fra OL med stolthed over sin præstation, men skal ud at samle mere rutine, hvis hun skal gøre det bedre om fire år i Rio.

Det mener sportschef Peter Sartz efter det knebne nederlag i anden runde til polske Natalia Partyka, der vandt 11-9 i syvende og afgørende sæt.

- Det var en meget god kamp. Hun spillede bedre end polakken, men også dårligere til tider og svinger i det hele taget lidt for meget undervejs. Der mangler stabilitet og rutine, siger svenskeren om den 26-årige jurastuderende.

Han mener, at Danmarks i særklasse bedste kvindelige bordtennisspiller i de kommende år bør satse på at spille flere turneringer og på den måde samle erfaring.

- Hun skal spille mange flere kampe mod top-50-spillere i verden. Det skal der laves om på, hvis hun skal kæmpe med om medaljerne i Rio. Hun har alt det, der skal til for at slå spillere i top-20 i verden.

- Indtil nu har hun prioriteret træningen, og hun har også skullet passe sine studier, ligesom det selvfølgelig også er et spørgsmål om økonomi. Men nu er hun så godt rustet, at det handler om at få turneringserfaring i stedet, siger sportschefen.

Han er sikker på, at fremgangen fortsætter, og næste mål er allerede i kikkerten:

- Ved EM i Herning til efteråret skal hun vinde medalje, siger Sartz.

EM spilles fra den 17. til den 21. oktober i Jyske Bank Boxen i Herning.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.