Sportsdirektør Poul Hansen stopper i OB

Poul Hansen stopper efter eget ønske som sportsdirektør i fodboldklubben OB, oplyser den fynske klub.

Sportsdirektør Poul Hansen stopper i OB

Efter godt et år som sportsdirektør i den fynske superligaklub OB vælger Poul Hansen at stoppe.

Det administrative fylder for meget i forhold til, hvad Poul Hansen havde forestillet sig, da han i november 2011 sagde ja til jobbet.

- Det har været et spændende og udfordrende job, hvor det administrative og den økonomiske styring har fyldt mere, end jeg havde forestillet mig, og det har klubben og jeg haft en dialog om.

- Jeg er først og fremmest interesseret i det fodboldmæssige, og derfor har jeg brugt tiden efter sæsonafslutningen på at tænke mig grundigt om, og jeg er kommet frem til, at det er den rigtige beslutning at stoppe i OB nu, siger Poul Hansen i en pressemeddelelse.

Poul Hansen er glad for, at han nåede at være en del af OB i en periode, hvor tingene begyndte at gå den rigtige vej igen efter en sportslig krise.

- Vi har i efteråret set, at vi med omtanke og en god strategi har fået lagt grundstenene til det OB, vi ønsker at bygge op.

- Det har været det første step i den udviklingsplan, der lå i mine opgaver, og det har jeg været rigtig glad for at være en del af, siger Poul Hansen.

I den kommende periode vil cheftræner Troels Bech midlertidigt overtage alle de sportslige opgaver - herunder sammensætningen af truppen - mens administrerende direktør Thomas Christensen overtager de administrative opgaver, meddeler klubben.

Poul Hansen vil desuden fungere som rådgiver i januars transfervindue.

Den mangeårige ekspert og tv-kommentator kom til OB midt i en sæson, der endte som en lang kamp for at undgå nedrykning.

Og der florerede sideløbende med den sportslige krise en del historier i medierne om intern uro i truppen.

Noget bedre er det gået i den igangværende sæson.

OB har hentet 31 point i sæsonens første 19 kampe og overvintrer som Superligaens nummer fire.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.