Springbane i jubilæumsgave

Frederikshavn Rideklub har i år 50 års jubilæum

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

325 var tilmeldt i springkonkurrencerne. Privatfoto.

FREDERIKSHAVN: Frederikshavn Rideklub blev oprettet 17. august 1964 og jubilæet bliver 23. august markeret med en stor fest. Men allerede i denne weekend tog rideklubben fat på fejringen med et stort distrikts-stævne.

- I forbindelse med stævnet har vi også indviet vores nye flotte udendørs springbane med internationale mål, som vi har sparet sammen til siden 2008, fortæller Christine Lunde fra FRK.

- Vi har haft 265 starter i dressur og 325 i spring inkl. deltagere fra Sverige og Norge i løbet af weekenden og FRK’erne har allerede opnået mange flotte placeringer.

Klubbens nye udendørs springbane med internationale mål (70 x 100 m) og fiberbund har været undervejs siden 2008 og er finansieret ved hjælp af overskud fra klubbens stævner, sponsorspringninger, frivilligt arbejde ved klubbens medlemmer og lokale sponsorer og fonde såsom Spar Nord Fonden, Nordea Fonden, Sparekassen Vendsyssel Fonden, Gunnar Nu Fonden osv.

- Den nye flotte springbane vil gøre det muligt for os fremover at lave store kombinerede stævner i spring/dressur for hest/pony og i det daglige vil det være til rigtig stor glæde for klubbens mange dygtige ryttere. Vi mangler lige den sidste ’finish’ i form af færdiggørelse af nye dommertårne, vandingsanlæg m.v., som vi håberbliver færdigt i løbet af året”, siger berider Dennis Fisker.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.