Springer højest i Nordjylland

Jammerbugt Kommune hopper 37 pladser op ad listen over kommuner hvad angår erhvervsliv

Mogens Gade ser rapporten som et udtryk for en positiv udvikling i interne og eksterne samarbejder. Arkivfoto
EMNER 6. september 2013 06:13

JAMMERBUGT: Erhvervsklimaet i Jammerbugt har det rigtig godt.

I den netop offentliggjorte rapport ”Lokalt Erhvervsklima 2013”, som måler erhvervsklimaet i 96 danske kommuner, placerer undersøgelsen fra Dansk Industri således Jammerbugt Kommune på en samlet 29. plads, fire pladser efter Aalborg.

Dette er en væsentlig forbedring fra en placering som nummer 66 i 2012. Årets rangering gør samtidig Jammerbugt til den absolutte højdespringer blandt de nordjyske kommuner.

Positiv udvikling

Særligt i vurderingen af information fra og dialog med kommunen er der sket en stor ændring i, fra en placering som nummer 79 i 2012 til en placering som nummer 16 i 2013.

Borgmester Mogens Gade ser rapporten som et udtryk for en positiv udvikling i interne og eksterne samarbejder.

- I Jammerbugt ser vi, at der er stor værdi i at trække på fælles hammel. Vi inddrager vores erhverv i dialog om udvikling og samtidig har vi fokus på, at vi også internt i kommunen øger forudsætningerne for et godt erhvervsklima ved at arbejde tæt sammen på tværs af de kommunale enheder og forvaltninger.

- At vores erhverv er tilfredse med det lokale erhvervsklima er et udtryk for, at der er en vilje til at drive virksomhed i kommunen, og det er vigtigt, da det har en direkte effekt på både beskæftigelse og på glæden ved at bo i kommunen. Det er derfor vigtigt, at vi fortsat arbejder målrettet med at skabe gode vilkår for vores erhverv, udtaler borgmester Mogens Gade videre.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...