EMNER

Springer højest i Nordjylland

Jammerbugt Kommune hopper 37 pladser op ad listen over kommuner hvad angår erhvervsliv

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Rene Zeeberg er klar over, at resultatet fra årets undersøgelse forpligter.Arkivfoto: Martin Damgård

JAMMERBUGT:Erhvervsklimaet i Jammerbugt har det rigtig godt.

I den netop offentliggjorte rapport ”Lokalt Erhvervsklima 2013”, som måler erhvervsklimaet i 96 danske kommuner, placerer undersøgelsen fra Dansk Industri således Jammerbugt Kommune på en samlet 29. plads, fire pladser efter Aalborg.

Dette er en væsentlig forbedring fra en placering som nummer 66 i 2012. Årets rangering gør samtidig Jammerbugt til den absolutte højdespringer blandt de nordjyske kommuner.

Positiv udvikling

Særligt i vurderingen af information fra og dialog med kommunen er der sket en stor ændring i, fra en placering som nummer 79 i 2012 til en placering som nummer 16 i 2013.

Borgmester Mogens Gade ser rapporten som et udtryk for en positiv udvikling i interne og eksterne samarbejder.

- I Jammerbugt ser vi, at der er stor værdi i at trække på fælles hammel. Vi inddrager vores erhverv i dialog om udvikling og samtidig har vi fokus på, at vi også internt i kommunen øger forudsætningerne for et godt erhvervsklima ved at arbejde tæt sammen på tværs af de kommunale enheder og forvaltninger.

- At vores erhverv er tilfredse med det lokale erhvervsklima er et udtryk for, at der er en vilje til at drive virksomhed i kommunen, og det er vigtigt, da det har en direkte effekt på både beskæftigelse og på glæden ved at bo i kommunen. Det er derfor vigtigt, at vi fortsat arbejder målrettet med at skabe gode vilkår for vores erhverv, udtaler borgmester Mogens Gade videre.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.