Springrytter stråler: Se min store mave

Den danske rytter og blogger Tina Lund viser sin højgravide mave frem på stranden blot fem uger inden termin.

Tina Lund Foto: Scanpix/Katrine Emilie Andersen

Tina Lund Foto: Scanpix/Katrine Emilie Andersen

Man siger, at gravide kvinder stråler, og sådan forholder det sig også for den danske springrytter Tina Lund, der er højgravid med en lille pige.

Den gravide mave blev vist frem, da hun tog en veninde under armen og sprang i havet en tidlig morgen i Dubai.

- Se lige, hvor stor min mavse er blevet. 5 uger til termin. Jeg glæder mig så meget til, at hun melder sin ankomst, skriver hun på sin blog, www.tinalund.bloggersdelight.dk.

Tina Lund er nemlig gravid med sit og Allan Nielsens andet barn, der gerne skulle komme til verden inden oktober er forbi.

Det blev dog kun til en halv fridag og en kort tur på stranden, da hun skulle arbejde om eftermiddagen, skriver kendissen på sin blog.

For selv om hun lige straks bliver mor til to, kalder arbejdet stadig. Tina Lund underviser i banespringning i ørkenstaten. Selv sætter hun sig ikke i sadlen igen, før datteren er kommet til verden.

Springrytteren bor til daglig i Dubai med sin mand, den tidligere fodboldspiller Allan Nielsen og deres søn, Louis på fire. Derudover har Allan Nielsen tre døtre fra et tidligere forhold: Ida Marie på 19, Emma Sofie på 16 og Nana Louise på 12.

Se Tina Lunds struttende mave på bloggen lige her: http://tinalund.bloggersdelight.dk/2016/09/saadan-kan-en-fridag-i-dubai-ogsaa-bruges/

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.